C1-pojat esittivät osaamistaan kotiyleisölle

19.01.2019

Kirmaushalliin asteli rento ja innokas poikalauma, joka halusi näyttää katsojille millaista peliä he tällä hetkellä pelaavat. Ensimmäiseen otteluun pojat saivat vastaansa sarjan häntäpään BlueFoxin ja illan päättävässä ottelussa otettiin yhteen toisena olleen Nibacoksen kanssa. Remix on tällä kaudella ollut vakuuttavassa lyönnissä, joten parastaan vastustajat saivat laittaa.


BlueFoxia vastaan yleisö saattoi hieraista silmiään, kun kentälliset toisensa jälkeen astuivat peliareenalle. Valmentajat olivat päättäneet hieman muuttaa ketjukoostumuksia, kun hyökkäys otti paikan puolustuksesta ja toisin päin. Tämän vuoksi peli ei lähtenyt ihan heti sellaiseen lentoon mihin kauden aikana oli totuttu. Mutta kyllä kone käyntiin saatiin ja näytti peli sujuvan mallikkaasti näinkin. Pieniä hienosäätöjä koneistoon tehtiin pitkin ottelua, kunnes sen tehot päästettiin kunnolla irti. Toki täytyy huomioida, että vastustaja pelasi kahdella kentällisellä, joissa oli nuorempia pelaajia kuin Remixillä.

Nibacos oli noussut sarjakakkoseksi ja tarjosi Remixille kovempaa peliä. Joukkue oli tästä hyvin tietoinen ja osasi odottaa, että ensimmäiset erät olisivat fyysisiä. Ja niin kävi, ainakin ensimmäisessä erässä. Erätauolle mentäessä tuomari joutui puhuttamaan kapteeneja kovista otteista, joista myös valmentajat kävivät sanomassa oman mielipiteen tuomareille. Suurempia ylilyöntejä ei onneksi nähty, vaikka laidat välillä kolisivat ja pojat joutuivat ottamaan tukea jopa seinistä. Vaikka lopputulos kertoi oleellisen pelistä, ei se silti ollut ihan niin helppo. Loppuun asti pojat saivat vääntää ja taistella, mikä kyllä heille sopii paremmin kuin suvereeni hallinta. Kovissa peleissä pojat antavat parastaan ja siitä yleisö sai myös nauttia.

Tarkempi selostus joukkueen omilla sivuilla ”Ottelut” kohdasta.

04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa