xFBC_111119_JM-00032_2.jpg

B-pojat (03-04)

Rohkeasti kohti uutta

FBC Remixin B-nuoret katsovat innokkaasti eteenpäin ja valmistautuvat uuteen kauteen 20-21. Vallitseva tilanne on tuonut kaikille lisähaasteita harjoitteluun, mutta toimettomana pojat eivät ole olleet. Kesän ajan pojat ovat tehneet omatoimisesti harjoituksia, pelailleet muita urheilulajeja ja syksyä kohti käännyttäessä on reikäpallo saanut kyytiä. Toisaalta pitkä tauko tuntui tekevän terää, sillä harjoituksissa on nyt aivan toisenlainen vauhti päällä.

Tulevalle kaudelle joukkue on kasvanut, 03-04 ikäluokkien yhdistyessä, joten matkassa on täysi joukkueellinen sähäköitä ja periksiantamattomia taistelijoita. Myös valmennuksen yhdistyessä pojat saavat keskittyä siihen oleelliseen, Kimmon ja Peten hoitaessa valmennuksen sekä Johannan ja Saijan huolehtiessa jojojen tehtävistä, unohtamatta tukijoukkoja joukkueen taustalla. Harjoitusotteluiden sekä -turnausten perusteella joukkueen edesottamuksia odotetaan vesi kielellä ja malttamattomina toivotaan sarjojen käynnistyvän. Ikäluokan sarja on vielä epäselvä miten ja kuinka pelataan, koska ilmoittautuneita joukkueita on vähän. Mutta pojille riittää kyllä pelejä, sillä joukkue lähtee haastamaan itseään ja alueen miesten 5div. joukkueita aikuisten sarjaan. Lisäksi osa pelaajista on mukana edustusjoukkueessa ja osa nuorimmista pelaa myös C1-poikien sarjaa.

Toivottavasti tällä kaudella pojat saavat näyttää osaamistaan myös hienossa kotihallissaan. Kuten keväällä nähtiin, yleisö tuo otteluun tunnelmaa ja sytyttää pelaajat huimaan taistoon.Tervetuloa kannustamaan ja tukemaan oman kylän poikia tulevissa otteluissa. Ystävällisesti pyydämme teitä muistamaan määritetyt ohjeistukset hygienian sekä turvaetäisyyksien osalta ja noudattamaan niitä.

Tavataan hallilla oranssi-mustan väreissä!

 

Harjoitukset
Ti  B/M2 19.30-21.30  
Ke B 18.30-20.00


Valmentajat

Kimmo Vieri
kimmo.vieri@vaasa.fi
0405309976

Petri Haukilehto
petri.haukilehto@gmail.com
0405912035

Joukkueenjohtajat
johanna Hankonen
jmhankonen@gmail.com

Saija Viljanmaa

Sponsorit 
Reini
Isonkyrön Apteekki
Tilitoimisto M. Ylkänen 
Isonkyrön Kiinteistöhuolto 
Finnsat 
Kyrönmaan Lukio 
Nammo