SPV II klo 10 - B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 (2 - 4)

Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1

SPV II vs Remix

Erä I

Pelin alku oli vahvasti Remixillä ja pojat kopissa jo päättivät että otetaan heti löysät pois. Harmittoman oloisesta vaparista Remix yllätti vastusttajan. Pienen siirron jälkeen Einari käänsi pallon ovelasti maalin taakse hiipineelle Konstalle. Parilla nopealla askeleella Konsta kiepautti vanhanaikaisen etukulmasta sisään. Muutoin erä oli hieman sähellystä ja pallo pomppi kuin flipperissä. Molemmilla oli omat hetkensä, mutta kumpikaan ei niitä saanut hyödynnettyä. Remixin maalissa Hankonen otti muutaman uean torjunnan ja säilytti maalinsa koskemattomana.

Erä II

Remix aloitti erän jälleen vahvasti. Pallo liikkui hienosti ja Konsta jakoi Mäki-Tuurille viivaan. Yleensä Mäksä näistä lämää, mutta tällä kertaa heittikin ilkeän roikun, joka upposi verkkoon Rikun tehdessä hyvää maskia. Pallollisena Remix oli etevämpi ja sai luotua loistavia tilanteita. Hyvä liike pakotti Spv:n rikkomaan ja Remix pääsi kokeilemaan ylivoimaa. Se ei tuottanut tulosta vaikka muutama vetopaikka saatiinkin. Kuten joskus todettu, jäähyn päättyessä pitää pelata tarkasti. Spv oli juuri saanut viisikkonsa täyteen, kun vastustaja pääsi karkuun laidasta. Pakin peitosta huolimatta pallo viuhui tarkasti yläkulmaan. Ensimmäinen erä antoi jo osviittaa hieman kyseenalaisesta fyysisyydestä ja erän lopulla Spv pakki joutui käyttämään takavyöheittoa, että sai pallon Matiakselta pois. Jäähy ei olisi ollut väärä tuomio, mutta vaparilla jatkettiin.

Erä III

Viimeinen erä oli selkeästi kovin, niin fyysisyydeltään kuin vauhdiltaan. REmix oli vahvempi ja samanlainen liike jatkui toisen erän lailla. Harmillinen takaisku tuli Remixin leiriin, sillä Antti loukkasi koko kauden vaivanneen polvensa uudelleen. Hallinnasta huolimatta Spv sai luotua puolustajiin painetta riistäen pallon kulmauksessa. onnekas toimitus maalin takaa maalin edustalle vapautti punapaidan tasoittamaan ottelun 2-2. Remix meni kuitenkin heti uudelleen johtoon, kun Hauki Jr antoi nopean vaparin Nikon lapaan, josta lähti tulinen kuti verkon perille. Ja tosiaan fyysisyyskin lisääntyi erässä huomattavasti. Keskinäisestä kahnauksesta tuomittiin molemmille 2min, joten peliä jatkeettiin 4vs4. Hyvällä jalalla liikkunut Remix oli terävänä ja pääsi keskialueelta karkuun Spv puolustuksen hukatessa pallon. Konsta viiletti yksin läpi ja harhautti upeasti maalivahdin ja Remix johti peliä 2-4. Spv:lle tarjoutui vielä mahdollisuus, kun Remix otti 2min jäähyn 3min ennen loppua. Remix puolusti rauhallisesti maltilla ja esti tilanteet, vaikka Spv pelasi ilman maalivahtia. Pari paikkaa oli viimeistellä peli tyhjään maaliin, mutta pallo pomppi hieman ohi. Ikäviä piirteitä vain syntyi rajuista otteista, mitä alkaa olla huolestuttavassa määrin salibandynkin puolella.