B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - SB Vaasa klo 12 (1 - 5)

Aika: 15.2.2020
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1


Remix vs SB Vaasa


Erä I

Ensimmäinen erä on yleensä se tunnustelu erä, eikä nytkään tehty poikkeusta. molemmat hyökkäsivät maltilla ja vastahyökkäyksiä tehtiin sähäkästi. Remix oli hieman altavastaajana, mutta puolustuksessa saatiin pahimmat tilanteet pidettyä aisoissa ja omia hyökkäyksiä pystyttiin rakentelemaan rauhassa. Tasaisessa erässä pienet yksityiskohdat nousivat merkityksellisiksi. Mikkilä oli maalilla elementissään ja torjui hyvin, mutta joutui antautumaan erän lopussa puolustuksen virheestä. 

Erä II

Peli jatkui samanlaisena toisessa erässä. Vaasa piti palloa ja syöttökuvioilla yritti puhkoa vetopaikkoja Remixin puolustukseen. Remix oli paremmin kärryillä kuin ensimmäisessä erässä ja sai haastettua Vaasan puolustusta enemmän. Vaarallisia laukauksia tuli puolin ja toisin, mutta maalivahdit olivat loistavasti sisällä pelissä. Vaasalaisten viimeistely oli piirun verran parempaa ja pyörityksen päätteeksi se latasi kovan kudin laidalta ohi Mikkilän. Viimeisellä minuutilla Niko puolittain läpi ja haastoi pakin niin että puolustaja joutui rikkomaan ja Remix sai rangaistuslaukauksen. Harmikseen Niko joutui toteamaan vietyään Jimmyn maihin, että pallo osui tolppaan. Pelin jatkuessa Remix ei ollut riittävän hyvin hereillä puolustuksessa ja vaasalaishyökkäys päättyi maaliin. Remixille jäi näin kirittävää umpeen.

Erä III

Vaikka Vaasa lisäsi entisestään johtoaan erän alussa, ei Remix lopettanut pelaamistaan. Rohkeasti pojat haastoivat ja pyrkivät hyökkäysalueella riistoihin. Ja saivatkin ajoittain karvattua pallon omalle joukkueella. Pelissä riitti vauhtia ja tilanteita. Mutta maalivahdit, etenkin Mikkilä, olivat loistavassa vireessä. Erän puoliväli oli Remixille hankala, sillä se joutui kahdesti alivoimalle. Ensimmäisen se kesti hyvin ja toisessakin pääsi jopa itse hyökkäämään. Tästä tosin aiheutui se, että vaasa pääsi vastahyökkäykseen, josta se teki viidennen osumansa. Remixin taistelutahto säilyi loppuun asti, vaikka peli oli jo selvä. Nikon keskialueen riistosta pallo löysi tiensä vaasan maaliin ja Niko rikkoi Jimmyn nollapelin. Vaasalaiset ottivat näin voiton sekä ottelusta että koko sarjasta Remixin ollessa toinen. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 114:12Vili-Veikko HaapaharjuEi syöttäjää
0 - 226:44Anton BystedtMarius niemi
0 - 329:17Anton BystedtMax West
0 - 432:34Simon TallgrenKonsta Niemistö
0 - 5 (yliv.)39:08Oskari MukariMelvin Bystedt
1 - 543:19Mäenpää NikoEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
36:04Mäenpää Niko2 min
38:35Korpela Konsta2 min
Torjunnat:
Mikkilä Aleksi: 18 torjuntaa
Jimmy Viitanen: 12 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
25Mikkilä Aleksi
Maalivahti
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
49Mäki-Reini Antti
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja