Juniorcup - P14 (10-11) (0 - 0)

Aika: 27.9.2020
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: E2-pojat kilpa PM


FBC Remix Junior Cupin F11-poikien turnauksessa 27.9.2020

 

Huhhuh! Ei voi muuta sanoa näin jälkeen päin! Vauhtia ja sykettä riitti alusta loppuun saakka. Varsin tasaväkiset joukkueet aikaansaivat sen, että katsomossa(kin) sykkeet nousivat välillä vaikkei tehty muuta kuin kannustettu ja jännitetty! Mitä ne sykkeet sitten olivatkaan kentällä ja valmentajilla?!

 

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Remixille uusi joukkue Popula salibandy Ylivieskasta. Remixin maalia asettui vahtimaan Samu. Heti alkuun pojat saivat hienoja vetoja kohti vastustajan maalia, mutta harmillisesti maalista ohi. Onnistuminen tuli vihdoin pelikellon ollessa 4:50, kun Touko laukoi hienon maalin! Maalin jälkeen Remix selvästi hallitsi peliä, vaikka vastustaja saikin muutaman härdellin Remixin maalille. Samulta tuli loistavia torjuntoja ja puolustuspeli toimi. Pelin hallinnasta huolimatta vieraat iskivät tasoihin ajassa 8:50. Tästä sisuuntuneena pojat laukoivat useita laukauksia maalia kohti ja kolahtipa yksi Senjan kova kuti tolppaankin, mutta niin vain vastustajan maalivahti sai napattua kiinni kaikki vedot! Peli kääntyi äkkiä toiseen päähän ja vastustaja pääsi yllättämään kaksi kertaa maalilla. Vastustajajoukkuetta piti loppuun asti pystyssä loistavasti torjunut maalivahti, joka pelikellon soidessa oli napannut lukemattoman määrän Remixin laukauksia. Peli päättyi Populan voittoon lukemin 1-4. Katsomossa oltiin yhtä mieltä siitä, että maalilukemat eivät kertoneet totuutta pelistä, mutta maalithan ne ratkaisevat! Hienoa peliä Remix ja kiitos kovasta vastuksesta Popula!

 

Ennen seuraavaa peliä joukkue touhusi pihalla happea haukaten ja joukkuehenkeä nostattaen. Toisessa pelissä vastaan asettui SB Vaasa Musta. Maalivahtina toimi tässä pelissä Vilho. En tiedä, miten valmentajat ottelutauolla joukkuetta tsemppasivat, mutta olipahan energistä peliä alusta asti! Ajassa 1:45 Samu kiskaisi hienon maalin! Vastustaja tasoitti ottelun ajassa 6:10. Tämän jälkeen molemmat joukkueet lisäsivät selvästi vauhtia ja tilanteita tuli tasaisesti molempiin päihin. Remixin maalissa Vilho torjui hienosti ja puolustajat putsasivat maalinedustaa! Vihdoin ajassa 14:00 Jami onnistui maalinteossa ja saatteli Remixin jälleen johtoon! Ja siitäkös se sitten lähti! Remix laittoi sellaisen vaihteen silmään, että lukemat olivat lopulta komeasti 5-1 Remixille!!! Maalinteossa onnistui vielä Jami toistamiseen sekä Jesse ja Rasmus.

 

Kolmas peli ruokatauon jälkeen ja vastassa tunnetusti kovat Konnat ja heiltä musta joukkue. Maaliin asettui jälleen Samu. Heti alkuun päästiin pelaamaan vastustajan päähän, jossa viihdyttiinkin aikaa kauan. Harmillisesti vastustaja pääsi yksin puolustuksen läpi ja laukoi avausmaalin Remixin maaliin ajassa 3:30. Tästä sisuuntuneena Remix hallitsi hetkellisesti peliä ja sai hyviä vetoja maalille. Sitten pieneksi hetkeksi peliote herpaantui ja voi ehkä olla, että jossain kohtaa oli viisi oranssiakin kentällä yhtä aikaa… Valmentajat kokosivat rivit hienosti ja tulosta alkoi syntyä, kun ajassa 12:45 Jami onnistui maalinteossa ja tilanne oli tasan. Pian Ville vei hienolla maalilla Remixin johtoon 2-1. Johtotilanne oli hetkellinen, koska erikoistilanteesta vastustaja löi tasoihin! Siitä alkoikin vastustajan maalijuhlat ja muutamassa minuutissa tilanne oli vastustajille 4-2. Remixin peli vaikutti olevan hetken hieman sekaisin, mutta jälleen Remix sai koottua rivinsä ja tulosta syntyi, kun Ville syötti hienosti Laurille, joka teki hienon maalin ajassa 19:00! Toukon väkevä kuti puolesta kentästä yllätti vastustajan ja lukemat olivat yhtäkkiä tasan 4-4! Pelikellossa jäljellä vähän reilu kaksi minuuttia peliaikaa!! Katsomossa äidit ja isät piteli sydänalaa jännityksestä ja vilkuilivat pelikellon sekuntien edistymistä. Ja niinhän se Konnien vaarallisuus tiedettiin; pelikello pysähtyi ajassa 24:59 ja pallo oli Remixin maalissa. Loppulukemat siis Konnille 4-5. Mutta mieletöntä taistelua ja nousujohteista peliä, kun kahden maalin tappioasemasta noustaan tasoihin! Katsomo-osasto oli niin ylpeä omistaan!

 

Neljäs peli alkoi todella pian edellisen tiukan ottelun jälkeen ja vastassa oli SPV siniset. Maalivahdin paikan otti tällä kertaa Ilmari. Edellisen pelin vauhti ja pelien välin jäänyt lyhyt tauko näkyivät joukkueessa. Askel näytti painavalta ja ennen puoltaväliä vastustaja oli onnistunut maalinteossa jo kolmesti. Mutta samalla tavalla kuin edellisessä pelissä tässäkin Remix sisuuntui ja ajassa 12:30 Jesse antoi loistosyötön Villelle, joka sivalsi hienon maalin! Ja vain reilua minuuttia myöhemmin sama parivaljakko leikitteli seuraavan maalin, mutta tällä kertaa Ville syötti ja Jesse laukoi maalin! Tilanne oli 3-2. Tämä selvästi virkisti koko joukkuetta ja hyviä vetoja sateli vastustajan maalille. Vastustaja pääsi yllättämään ajassa 23:15 ja jälleen oltiin kahden maalin tappioasemassa. Senja sivalsi puolesta kentästä hienon maalin yläkulmaan ajassa 24:24!! Valitettavasti pelikellosta loppui aika ja loppulukemat menivät SPV:n sinisille luvuin 4-3.

 

Pelejä oli ilo katsella katsomosta, kun onnistumisia tuli niin maalin teossa, pallon riistossa kuin myös puolustuspelissä. Tänään nähdyn perusteella tältä joukkueelta on lupa odottaa seuraavia pelejä suurella mielenkiinnolla! Tästä on hyvä jatkaa kohti kohta alkavia sarjapelejä!

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Mäkelä Miika
Hyökkääjä
4Luoma Roope
Hyökkääjä
5Hauta Vili
Puolustaja
7Raunio Touko
Hyökkääjä
9Kauppila Lauri
Maalivahti
11Maijala Jami
Hyökkääjä
12Jouppila Lauri
Puolustaja
13Kosina Rasmus
Maalivahti
14Aniste Daniel
Hyökkääjä
17Suutala Jesse
Puolustaja
18Karhu Jesse
Hyökkääjä
21Mäki Samu
Puolustaja
25Saikkonen Vilho
Hyökkääjä
32Marttila Juuso
Hyökkääjä
37Vieri Topias
Hyökkääjä
40Levonen Ville
Hyökkääjä
75Haapaniemi Ilmari
Maalivahti