F1 poikien kova päivä, 17.11. Uusikaarlepyy

19.11.2019

Aamuvarhaisella lähdettiin ajelemaan kohti Tähtihallia pieneksi kutistuneella porukalla. Sekä Mustalla että Oranssilla joukkueella oli edessä 3 peliä. Oranssi joukkue kohtasi ensimmäisenä Jalas 10 porukan. Lauri K . asettui maalin vartijaksi. Vili, Samu, Touko, Topias ja Lauri J. uurastivat kentällä vain yhden vaihtomiehen voimin. Pojat olivat hieman nukuksissa, tai sitten aloittivat viisaasti voimia säästellen, ja taipuivat luvuin 1-8. Säbämestaripalkinnon pokkasi Topias ja parhaan pelaajan palkinnon Samu.

Pienen tauon jälkeen Musta joukkue kohtasi saman Jalas 10 porukan. Miika, Jesse, Jami M. ja Vilho ehtivät avuksi huonosta ajokelistä ja hitaista jonoista huolimatta. Jalas oli taipumaton, mutta saatiin sentään vähän paremmin laitettua kampoihin, 1-7 tappio. Säbämestaripalkinnon sai Jesse ja parhaan pelaajan palkinnon Lauri J.

10 pelaajan voimin jatkettiin kaikki loput pelit, seuraavana vastaan asettui Jalas 11 joukkue. Pojat eivät tappioista masentuneet, päinvastoin, ennen peliä todettiin, että nyt otetaan voitto. Ja näin tehtiin. Syöttöpeli lähti kulkemaan ja vedot osuivat tolppien sisään peräti 8 kertaan, näin korjattiin voitto kotiin 10-2.  Säbämestaripalkinnon pokkasi Vilho ja parhaan pelaajan palkinnon Touko.

Ilman taukoa jatkettiin seuraavaan peliin Blue Foxia vastaan. Peli oli tasaista vääntöä loppuminuuteille asti. 3-3 tilanteessa vastustaja karkasi 4-3 johtoon. Pojat pitivät päänsä kylmänä ja näyttivät oikein oppikirjamaiset syöttö-syöttö-veto –kuviot ja tasoittivat tilanteen viime sekunneilla, loppulukemat 4-4. Säbämestaripalkinnon nappasi Lauri J ja parhaan pelaajan palkinnon Topias.

Kolmen peräkkäisen pelin jälkeen saatiin pieni hengähdystauko ennen kuin otettiin tasainen uusintamatsi Blue Foxia vastaan. Lauri K. pääsi haastamaan vastustajan maalivahdin ja veti komeasti rankun sisään. Kotijoukkue oli ilmeisesti hieman suivaantunut edellisen pelin karanneesta voitosta ja kuittasi tiukan taistelun viime minuuteilla kaksi maalia napaten 5-3 voiton. Säbämestaripalkinnon sai  maalivahti Miika ja parhaan pelaajan palkinnon Vili.

Viimeisessä pelissä kohdattiin KuKun joukkue. Väsy painoi jo jaloissa, mutta pojat pitivät hauskaa kentällä edelleen, juttu kulki samaa tahtia pallon kanssa. Kokemus taisi olla tässä pelissä Remixin puolella ja pojat naputtelivat tasaiseen tahtiin maaleja. Syöttöpisteitä ja maalitilin avauksia saatiin kirjata kaikille. Remix päätti kovan päivän komeisiin 13-1 lukemiin ja kotimatkalle suunnattiin väsyneinä mutta onnellisina. Hienosti jaksoivat pojat vääntää loppuun asti! Säbämestaripalkinnon otti Jami ja parhaan pelaajan palkinnon Lauri K.