B-nuoret avasivat oman kautensa Ilmajoella

26.10.2019

Ensimmäiseen turnaukseen lähdettäessä valmennus oli hieman silmäillyt vastustajiaan, kuten varmasti kaikki tekevät. Sen pohjalta oletus oli, että sarjasta tulisi todennäköisesti varsin tasainen. Joukkueiden ikäjakauma on 02-04 syntyneiden välillä, joten koko- ja tasoerot ovat peleissä melkoiset. Ensimmäisissä peleissä tulikin sitten todettua väite oikeaksi; varsin tasaväkisiä kamppailuja sai vääntää. Remix joutui avauspeleissään antamaan vastustajille hieman siimaa, sillä kaksi kovaa pelimiestä joutui jäämään sivuun. 


Ensimmäinen ottelu uudelle kaudelle pelattiin Ilmajokea vastaan. Joukkue oli tyysti eri luokkaa kuin viime vuonna ja heidän peli oli varsin näyttävää ja nopeaa. Remix olikin alkuun hieman alakynnessä ja Ilmajokiset pääsivät heti kokeilemaan Hankosen refeksejä. Aleksi on kuitenkin sen verran rutinoitunut, eikä hätkähtänyt moista vaan piti joukkuetta pystyssä. Remixin hermostunut ja hätäinen peli mahdollisti vastustajan hyödyntää maalipaikkansa. Sitkeä ja sinnikäs Remix ei kuitenkaan taipunut, vaan otti pelin jatkossa haltuun. Avauspelin jännittyneisyys näkyi ajoitellen, mutta avainpelaajien vahva työskentely toimi ja pojat toteuttivat valmentajien ohjeita hyvin. 

Toisessa pelissä Remix kohtasi Nibacoksen, jonka kokoonpano oli osin tuttu, mutta uusiakin kasvoja löytyi. Nibacos on ollut aina varsin fyysinen, nopea ja taitava joukkue, joten helppoa peliä ei ollut odotettavissa. Ottelu oli varsin tasainen ja vauhtia siinä riitti. Remix pystyi vastaamaan Nibacoksen haasteeseen hyvin, mutta pari nopeaa jalkaparia kentällä olisi tarvittu. Kova vauhti vei Remixin parhaan terän ja viisikkopeli jokseenkin hajosi. Kova yritys säilyi silti loppuun asti, mutta se vaati silti oman veronsa.

Lue lisää otteluraporteista B-poikien omalta sivulta; http://www.fbcremix.com/joukkue7530/ottelut.html

04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
20.09.2019Miesten edustusjoukkue valmiina alkavaan kauteen
09.07.2019Miesten edustusjoukkueen valmistautuminen täydessä käynnissä
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa