B-poikien pelit OP-Areenalla

17.11.2019

Nuorten seuraava pelimatka suuntautui marraskuun loskassa Vaasaan. Siellä vastustajina olivat SPVII ja kotijoukkue SB Vaasa. Pojilla oli tiukka reeniviikko takana ja oletus oli, että nyt oltiin iskussa. Toisaalta usealla pelaajalla oli edellisenä päivänä takanaan kovia otteluita miesten sarjoissa.


Molemmat pelit noudattivat likimain samantapaista kaavaa. Vire kopissa ei ollut ihan paras mahdollinen, mutta kentällä asenne oli hyvä. Kolmella tiukalla hyökkäysvitjalla ja kahdella pakkiparilla Remix asteli tuleviin vääntöihin. Ensimmäiset erät sujuivat tasaisesti ja alussa pojat olivat sisällä pelissä. Taiston edetessä vastustajat alkoivat kääntää peliä toiseen suuntaan. SPVII pelissä ei jäähystä huolimatta koettu takaiskuja, mutta illan toisessa matsissa SB Vaasa onnistui ottamaan johtoaseman Remixiltä.
Toinen erä ei Remixiläisittäin sitten ollut enää niin vahvaa ja pojat sortuivat helppoihin virheisiin, joista vastustajat rokottivat tylysti. SPVII:n kanssa pojilla riitti vielä virtaa kaivaa peli tasoihin erätauolle mentäessä. Kun taas SB Vaasa liikkui rivakammin ja hallitsi peliä, tarraten tiukemmin johtoon.
Viimeinen erä molemmissa peleissä oli pojilta harmillisen vaikea, kun taas vastustajilla onnistui ihan kaikki. Remix joutui todenteolla pinnistelemään pysyäkseen mukana. SPVII vastaan pojat löysivät kirivaihteen. Mutta SB Vaasa oli ehättänyt sen verran kauas, että Remix sai katsella perävaloja. Turbovaihde siivitti hieman lähemmäs, mutta maaliviivalle asti se ei riittänyt.
Yksityiskohtaisempaa kertomusta peleistä voi lukea B-poikien omilta sivuilta. tai vaihtoehtoisesti voi katsoa pelit videolta FBC Remixin youtube-kanavalta.
24.06.2021Äänestä seurallemme oma villasukkamalli
04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa