Mitä tapahtui Ilmajoella 1.12

01.12.2019

B-nuorten aluesarjan toisen kierroksen pelit pyörähtivät käyntiin Ilmajoki-areenassa. Päivä aloitettiin ottelulla Nibacosta vastaan, jolle pojat hävisivät ensimmäisellä kierroksella. Nyt oli siis revanssin paikka. Pienen tauon jälkeen päivän toinen ottelu miteltiin isäntäjoukkue ISB:tä vastaan, jonka saattoi olettaa pelaavan kotiareenallaan hyvin.Remixin edellisten pelien jälkeen valmennus oli päättänyt hieman herätellä poikia ja teki taktisia muutoksia. Pelipaikat laitettiin remonttiin, millä haluttiin tuoda peli-ilmeeseen parannusta. Pukukopissa oli hyvä lataus ja keskittyneet ilmeet osoittivat, että nyt oltiin valmiita. Pojat ottivat muutokset vastaan jokaisen asennoituessa uuteen rooliinsa. Aleksi Mikkilä otti tuntumaa B-poikien pelivauhtiin maalissa ja osoitti rauhallista ja varmaa pelaamista, joten maalivahtiosasto Remixillä oli kuosissa.


Nibacoksen kanssa pojat lähtivät siis uudistetulla pelityylillä liikkeelle. Taitava ja isokokoinen Nibacos on aina pelannut varsin liikkuvaa ja vauhdikasta peliä, joten jännitettävää oli, miten taktiikka ja pelimuutokset toimivat. Peli kulki tasavahvasti suuntaan jos toiseen. Remix sai puolustuksessa pidettyä Nibacoksen aisoissa ja loput Mikkilä napsi kiinni. Ensimmäinen erä meni Nibacokselle, mutta toinen erä oli Remixin heiniä. Kolmannessa erässä Remix oli selkeästi niskan päällä vastustajan hermoillessa tuomarin kanssa. YV ei tässä pelissä toiminut, mutta muuten peli kulki ja tapahtumia riitti.


Ilmajokea vastaan pojat pääsivät heti alkuun yrittämään jälleen ylivoimaa, joka toimi nyt paremmin. Ilmajoki liikkui vikkelästi ja paikoitellen aiheutti vaaranpaikkoja Remixin päädyssä. Pojilla oli sama vire pelissä kuin ensimmäisessä ottelussa. Puolustus oli vahvaa ja Remix hallitsi pallollista peliä paremmin. Ensimmäinen osuma tuli vastustajan toimesta, mutta poikien vahva rutinoitunut tekeminen oli sen verran hyvää että seuraavat osumat teki Remix. Peli oli näyttävää ja maalitilanteet rakennettiin tyylikkäästi. Yksilötasolla moni nosti tasoaan ja onnistui tekemään hyviä ratkaisuja. Viimeisen erän ylivoimaa ja Erkkilän kieppiä oli hieno katsomostakin seurata.


Peleistä jälleen voi lukea tarkemmin otteluraporteista tai katsoa se Youtube -kanavalta

24.06.2021Äänestä seurallemme oma villasukkamalli
04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa