Pyhien jälkeen Hollihaassa

04.01.2020

B-pojat latasivat akkuja sekä joulun että uuden vuoden ja aloittivat kevätkauden hetimmiten turnauksella Kokkolassa. Remix kohtasi toistamiseen SPVII ja SB Vaasan. 


FBC Remix vs. SPVII 

Ennen ottelua Remix hieman hieraisi silmiään, sillä SPV:llä oli vain 9 pelaajaa vaihtoaitiossa. Heti heräsi ajatus, että tässä pelissä juostaan vastustajalta jalat alta. No näin ei kuitenkaan käynyt, sillä nuoremmat seinäjokiset olivat vikkeliä ja taitavia. Remix oli enemmän niskan päällä, mutta kolmessa erässä ehti sattua ja tapahtua. SPV piti Remixiä tiukoilla loppuun asti, kunnes vapauttava osuma syntyi Tuukan lavasta. 

SB Vaasa vs. FBC Remix

Vaasalaiset ovat tällä kaudella olleet vahvassa iskussa ja ovat ottaneet kärkipaikan ansaitusti itselleen. Remix halusi näyttää, että pystyy vastaamaan Vaasan peliin. Kaksi ensimmäista erää olikin tasaista vääntöä, kun Vaasa vei ensimmäistä ja Remix toista erää. Mutta ne muutamat mustat hetket koituivat kohtalokkaiksi, joita hyvää joukkuetta vastaan ei saisi tulla. Remix taisteli urhoollisesti, mutta tulostaulu osoitti selvän voittajan. 

Lue otteluista enemmän B-poikien peleistä fbcremix.com sivustolta

24.06.2021Äänestä seurallemme oma villasukkamalli
04.12.2019ÄF-BEE-CEE REMIX!!!
19.01.2019FBC Remixin junioreiden matkassa