Aika: 8.10.2016 13.00
Paikka: Ilmajoki-halli
Sarja: d1-pojat-pm-alkusarja

SBVaasa04 -Remix

Pukukopissa sovittiin maltillisesta alusta, sillä päivä oli pitkä, joten kaikkia mehuja ei haluttu heti puristaa irti. Alkulämmittelyt jäi pojilla hieman naftiksi, joten ensimmäinen erä oli kokolailla tahmeaa. Hermostuneisuus näkyi hätäisinä purkuina, osoitteettomina syöttöinä ja rymistelynä. Näin ote pelistä oli enemmän vaasalaisilla. Ja kun terävyys ei ollut kohdillaan, niin vastustaja rokotti armotta tehden ensimmäisen tilastomerkinnän 4:25. Remix ei kuitenkaan jäänyt tilannetta kauan vatvomaan. Aloituksesta kahmaistiin pallo omalle joukkueelle ja hetkellisen keskialueen väännön jälkeen Herman toi pojat tasoihin, 30s avausosumasta, Mäki-Tuurin syöttäessä. Muutoin erä menikin tasaväkisesti. Loppua kohden poikien peli tasaantui ja parhaat maalipaikat oli Remixillä. Ajassa 11:46 Herman vikkeline jalkoineen luikki puolustajalta karkuun ja löysi pienen raon yläkulmasta, jonne toimitti pallon.

Toisen erän alkuun Remix tuli aktiivisempana, mikä näkyi parempana pallokontrollina. Syötöt olivat harkitumpia ja pallo liikkui pelaajlta toiselle. Viisikon paketti pysyi paremmin kuosissa, jolloin vastustaja ei päässyt paraatipaikoille. Kaksikko Mäki-Tuuri - Kangas tekivät parin minuutin sisään maalin mieheen, toisen toimiessa syöttäjänä. Puolivälissä erää Remix joutui alivoimalle väärän vaihdon vuoksi. Se kestettiin, mutta kentälliset sotkeentuivat sen verran pahasti, että kontrolloitu pelaaminen unohtui. Niinpä vastustaja komeasti syötellen hyödynsi tilanteen ja kavensi tilannetta.

Kolmannessa erässä Remix pystyi pitämään johtonsa, vaikka joutui uudelleen alivoimalle. Oli jopa tehdä maalinkin, Juhon ja Hermannin taistellessa hyvän katkon keskialueella. Ajassa 38:44 Herman näytti, mitä kesän leirityksiltä oli takataskuun tarttunut. Loistavan yksilösuorituksen jälkeen kierteinen osuma löysi tiensä verkon perille. Ylivoiman muodossa Remixille tarjoutui mahdollisuus lyödä sinetti otteluun, mutta hätäisine ratkaisuineen peli pyöri enemmän omassa päädyssä, joten tulosta ei tullut. Lopussa Vaasa kuudella pelaajalla yritti kavennusta, mutta pojat blokkasivat ja taistelivat hienosti. Avopaikoista ei tyhjiinkään onnistuttu maalia naulaamaan, joten lopputulos 2-5 ja avausvoitto.