Aika: 8.10.2016 15.00
Paikka: Ilmajoki-halli
Sarja: d1-pojat-pm-alkusarja

ISB - Remix

Ilmajokisia ei  oltu kohdattu aiemmin, joten otteluun ei sinällään voitu asennoitua tietäen, millaista peliä vastustaja pelaa. Pojat olivat leppoisalla päällä ja asenne oli ainakin kohdillaan. Ottelun alkuminuuteista lähtien ei ollut epäselvyyttä, kumpi peliä dominoi. Remix piti palloa ja kerta toisensa jälkeen loi tilanteita ISB:n maalille. Kolmen minuutin pelin jälkeen Herman avasi maalihanat Jepen syötöstä. Samat miehet olivat asialla pelikellon pysähtyessä aikaan 8:51. Kun vielä hieman ennen taukovihellystä Roni tarjoili Hermannille paikan hattutemppuun, oli pelin kulku selkeä.

Toinen erä olikin sitten käsijarru päällä pelaamista. Pallo toki pysyi Remixin hallussa, mutta pelin avaus oli hidasta ja syötöissä pallo poltteli lavassa. Näin vedot olivat lähinnä sutaisuja sinnepäin. Vaihtopenkillä pojat itsekin asian tiedostivat ja totesivat, että vaikea pelata, kun kaveri ei yhtään painosta. Yksi osuma toki saatiin. Jälleen yhdistelmällä Jeppe - Herman. Kuvaavaa pelissä oli sekin, että Hankoselle ei erässä tullut yhtään torjuntaa.

Kolmannessa erässä pojat ottivat sitten enemmän otetta palloon ja tykittivät sitä urakalla kohti ilmajokisten maalia. Lauonta muistutti enemmän kyllä kärpäsen ampumista haulikolla kymmenien metrien päästä. Pieni ahdistuksen poikanen hiipi paidan rakoon, kun maaleja ei meinannut millään tulla. Toisilla onnistui ja toisilla ei. Tänään oli Hermanin päivä, Ronin ja Jepen kanssa peli kulki. Pariin otteeseen Herman tarjoili Ronille unelmapassin. Eikä Roni paikkoja tuhrinut. Syötti kerran jopa takaisin todeten; “Pistä parempi syöttö”. Lopputulos hienosti 0-6.