Nibacos 04 - RemixD1-pojat (5 - 3)

Aika: 18.3.2017
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja


Nibacos 04 – Remix


Nibacos 03 oli voittanut Nurmon omassa pelissään. Tämä tarkoitti sitä, että ennen viimeistä ottelua Remix oli voittanut runkosarjan ja Nibacos 03 nousi neljänneksiohi Nibacos 04:n. Näin ollen oli enemmän kuin selvää, että nuoremmat kokkolalaiset tekevät kaikkensa päästäkseen finaalipeleihin. Sykettä pelissä oli alusta alkaen. Nibacos painoi hurjasti päälle, mutta Remix ei antanut liiemmälti tilaa saati aikaa. Herman jo kilautteli tolppaa ja Nikon sivallus viuhui vain hitusen yläriman yli. Nibacoksen pelitapa oli huomioitu, mutta pelinlukutaitoa on vielä rutkasti parannettava, sillä kahdesti erän aikana vastustaja sai takatolpalta luutia pallon verkkoon. Alivoimaakin jouduttiin kovassa pommituksessa taistella, joka kuitenkin kestettiin urheasti.

Toiseen erään Remix tuli ryminällä. Vauhtia lisättiin entisestään ja kaksintaisteluissa väännettiin vahvasti. Mutta Nibacoksen tahtotila oli rautainen. Maltilla ja selkeillä kuvioilla Remixin rymistelyt pysäytettiin ja pienistä virheistä rokotettiin armotta. Remixin taktinen pelaaminen unohtui kovan yrityksen alle, jolloin kokkolalaisten hyökkäys takoi pallon kolmesti Hankosen selän taakse. Viimeisin näistä tuli ylivoimalla ja Nibacos oli tylyttänyt Remixiä 5-0 lukemin ottaen pojista selätysotteen. Joukkueen kapteeni osoitti, ettei turhaan siihen paikkaan ole valittu. Sähäkästi aloituksesta Herman rymisteli hyökkäykseen ja tulisella vedolla avasi Remixin maalitilin sekä nostatti joukkueen taisteluhenkeä.

Viimeiseen erään Remix lähti siis sisuuntuneena. Hermanin avausosuma selvästi toi lisäpotkua poikiin. Parin minuutin pelin jälkeen Herman teki laidalla muutaman kaarroksen ennen kuin sivalsi etukulmasta pallon verkkoon. Seuraavasta hyökkäyksestä, tosin Nibacoksen avustuksella, Einari pääsi maalivahdin kanssa vastatusten. Kylmän viileästi Einari löi pallon yläkulmaan ja tuuletti tutulla tyylillään. Remixille tarjoutui myöhemmin momentum, sillä Nibacos pelasi 8 pelaajalla ja sai tästä jäähyn. Pieni huilaus aikalisän tiimoilta ja mylly laitettiin pyörimään. Yritystä kyllä oli, mutta puristus mailasta jäykisti kädet niin ettei tulosta tullut. Tällä kertää nälkäinen Nibacos04 oli piirun verran parempi vieden ottelun 5-3 ja nousten näin ohi nibacos03:n neljännelle sijalle. Tappiosta huolimatta Remix piti runkosarjan kärkipaikan, mikä on itsessään todella hieno ja upea saavutus isojen kaupunkiseurojen seassa. 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:00Haataja JoonatanLahnalampi Viljami
2 - 009:11Levijoki KasperiSeppänen Eemeli
3 - 019:49Skrabb RobinSeppänen Eemeli
4 - 023:05Salin LuukasEi syöttäjää
5 - 0 (yliv.)24:04Honkaniemi MiskaSalin Luukas
5 - 124:09Kangas HermanEi syöttäjää
5 - 232:38Kangas HermanEi syöttäjää
5 - 333:04Marttila EinariEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
06:16Erkkilä Aleksi2 min
23:46Saari Juho2 min
36:25Haataja Joonatan2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 11 torjuntaa
Laakkonen Sampo: 16 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja