Aika: 18.3.2017
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja

Remix – SB Vaasa 04

Vauhdiltaan ensimmäinen erä ei ollut päätähuimaava, mutta hyvin Remixin hallussa. Pelin rakentelu oli maltillista, joskin ajatuksetonta, sillä suurin osa avaussyötöistä osuivat suoraan vastustajalle. Pallonhallinta oli selkeästi Remixillä. Maalipaikkoja pystyttiin rakentamaan, mutta Vaasa puolusti hyvin. Kunnes erän puolivälissä Niko iski erän ainokaisen vastustajan harhasyötöstä. Nikon kaltainen taitopelaaja kun pääsee nokatusten maalivahdin kanssa, niin tulos on taattu. Pian tämän jälkeen Remix sortui jäähyyn, kun vaihdossa ei oltu riittävän tarkkoja. Alivoima pelattiin kuitekin vahvasti ja tehokkaasti, joten tulos 1-0 Remixille säilyi tauolle mentäessä.

Toiseen erään lähdettiin hakemaan enemmän vauhtia, jota kyllä tulikin. Loistavilla syötöillä saatiin vastustaja liikkeeseen ja maukkaita tilanteita muodostui. Viimeistelyssä vain ei onnistuttu. Vaasa pysyi hyvin vauhdissa mukana erän puoliväliin asti, jolloin Remix teki toisen osumansa. Tuukka heitti ilkeän kaaripallon kohti maalia Hermanin syötöstä. Riku ja Mäkituuri tekivät maalilla hyvän maskin moken eteen, joka ei pystynyt torjumaan palloa. Kuten ensimmäisessä erässä Remix otti jälleen jäähyn, hieman kyseenalaisesti korkeasta mailasta. Alivoima oli todella dominoivaa. Rangaistusta ehti kulua vain 20s., kun Herman aggressiivisella karvauksella riisti pallon. Hermanin vilistäessä karkuun jalat ja kädet kävivät, kun pakit oli jätetty taakse ja maalivahti veivattu kahville. Valmentajat jo hetken miettivät pitäisikö peliä jatkaa neljällä, sillä pojat pelasivat kerrassaan upeasti. Toinenkin alivoimaosuma oli lähellä. Pallollinen peli oli varmaa, eikä Vaasa päässyt missään vaiheessa pyörittämään ylivoimaa ollenkaan. Erän lopulla Jeppe ohjasi Juhon pitkän avauksen maaliin, joka kuitenkin hylättiin korkean mailan vuoksi. Jälleen hieman kyseenalaisesti, sillä tässäkin tilanteessa maila pysyi vyötärölinjalla.

Kolmatta erää Remix hallitsi suvereenisti. Pallo ja pelaajat liikkuivat sähäkästi, mikä avasi rakoja Vaasan puolustukseen. Tilanteita tuli kuin sieniä sateella. Juuson kuti on ollut tällä kaudella terävä ja nytkin hän pääsi täräyttämään pariin otteeseen. Toisella kerralla maalivahti sylki pallon eteensä ja maalilla vääntänyt Erkkilä sai pistää pallon reppuun. Muutamat Vaasan hyökkäykset saatiin blokattua ja Hankonen maalilla torjui loput. Aleksille nollapeli ja Remix otti tärkeät pisteet kotiin 4-0 voitolla.