RemixD1-pojat - SBVaasa (5 - 4)

Aika: 11.3.2017
Paikka: Vaasan Kauppaoppilaitos
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja



Remix – SB Vaasa

Vaasa peliin Remix oli nollannut tappion ja se lähti paremmalla asenteella taistoon, mikä näkyi heti alkuvihellyksestä lähtien. Oma pää pidettiin tiiviisti puhtaana ja rauhallisesti kontrolloimalla rakenneltiin vetopaikat, joita tulikin mukavasti. Vaasa kuitenkin aloitti maalinteon, kun paha matala veto kaukaa yllätti Hankosen. Pian tämän jälkeen Vaasa otti jäähyn ja Remix haki ylivoimalla tasoitusta. Kuvio toimi ja syöttö kulki, mutta tehoja ei tullut. Jäähyn jälkeenkään ei tulosta syntynyt, vaikka paikkoja olikin.

Toisessa erässä peli jatkui tasaisena ja pojilla tuntui olevan peli hallussa. Hyökkäyksissä oltiin rohkeita ja paikkoja alkoi syntyä. Eikä aikaakaan, kun hyvä painostus tuotti tulosta. Vastustajan harhasyötöstä Herman toi pelin tasoihin. Remix sai uudelleen tilaisuuden ylivoimaansa tilanteesta, jossa joukkueeseen nostettu vikkelä Lauri oli karata läpiajoon. Vastustajan jäädessä lähtötelineisiin startissa, sille ei takaa-ajon jälkeen jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin tunkea kapula rattaisiin. Pahan näköisen tilanteen jälkeen vammat tarkistettiin sekä paikattiin ja Lauri oli jälleen kehissä. Ylivoima oli tällä kertaa näyttävää. Pommeja paukkui urakalla. Viimein tehoduo Mäenpää vei Remixin johtoon. Roni jatkoi Juhon hyvän pelin levityksen keskelle, jonne Niko oli juuri juoksemassa. Maalivahti oli vailla mahdollisuuksia estää Nikon vetoa. Vaasa lisäsi hieman kovuutta peliin ja sai teilattua muutaman remixiläisen paikattavaksi. Tästä johtuen kentällisiin tuli sekaannusta ja Vaasa pääsi kahden pelaajan voimin läpiajoon. Tasoitushan siitä tuli ja tauolle mentiin tasatilanteessa 2-2.

Viimeisessä erässä Vaasalaiset tulivat raivoisasti päälle ja voimalla pyrki maalintekoon. Hieman onnenkantamoisella pompulla maalinedustalta vastustaja pääsi tuikkaamaan pallon Hankosen längistä sisään. Vaasan vielä lisätessä johtoaan yhdellä osumalla poikienpelifiilis sai kolauksen. Mutta valmennusjohto piti pään kylmänä ja luotti suojattiensa tekemiseen valaen uskoa poikiin. Jokainen joukkueessa syttyi peliin uudelleen ja ryhtyi taistelemaan, kun Herman heilutti verkkoa Nikon pelinluvun ansiosta. Ja kuten monesti ennenkin nämä pojat jaksavat taistella eivätkä todellakaan anna periksi. Peliä oli kolme min jäljellä, kun Juuson tulinen lämäri viuhui maalille. Maalivahti sai sen torjuttua, mutta jatkotilanteessa Mäki-Tuuri oli valppaana ja pisti pallon maaliin. Seuraavasta hyökkäyksestä seurasi jatkoa, sillä tehokenttä laittoi myllyn pyörimään. Kovalla karvauksella pallo saatiin hyökkäysalueella omalle joukkueelle ja Nikon raataessa kulmassa hän sai syötettyä Einarille. Onetimer osui kohdilleen ja verkko heilui uudelleen. Loppuminuuteilla Vaasa haki tasoitusta ilman maalivahtia ja otti aikalisän. Ne eivät tuottaneet tulosta vaan Remix korjasi pisteet 5-4 voitolla.

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 110:01Uusi-Laitela SanteriVesaaja Juho
1 - 120:04Kangas HermanEi syöttäjää
2 - 1 (yliv.)22:32Mäenpää NikoMäenpää Roni
2 - 227:16Tallgren SimoLaine Väinö
2 - 330:21Saarela RikuUusi-Laitela Santeri
2 - 433:09Uusi-Laitela SanteriEi syöttäjää
3 - 438:08Kangas HermanMäenpää Niko
4 - 442:27Mäki-Tuuri ArttuMäki-Saari Juuso
5 - 442:59Mäenpää NikoMarttila Einari
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
11:01Saari Eemeli2 min
21:14Uusi-Laitela Santeri2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 12 torjuntaa
Viitanen Jimmy: 17 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja