Aika: 4.2.2017
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja

Remix – SB Vaasa 04

Remix aloitti heti varsin vahvasti ottelun. Kameramieskään ei ehtinyt mukaan, kun jo ensimmäinen osuma oli syntynyt Nikon lavasta Juhon toimiessa syöttäjänä. Pian Juho sai vuorostaan lämätä ja tiukka veto painui verkkoon sopivasti maalivahdin jalan yli. Heti seuraavasta aloituksesta Einari juoksi puolustuksen taakse, jonne Juho oivallisesti heitti pitkän avauksen. Einari ensin hieman pompotteli pallon kanssa ja nappasi sen lopulta maaliin. Pelin kulku ensimmäisessä erässä oli selkeä. Remix pyöritti ja Vaasa yritti pysyä mukana. Poikien peli kulki kelpo tyyliin, mutta hieman hätäisesti maalia yritettiin saada. Hyviä syöttökuvioitakin toki nähtiin. Minuutti ennen erän loppua Remix sortui puolustusalueella löysäilyyn, josta vastustaja heti näpäytti. Erä meni siis hienosti pojille 3-1.

Remix jatkoi toisessa erässä hyviä otteitaan ja kuviot hiljalleen löytyivät. Erän ainoaksi osumaksi merkattiin Juhon viuhuva veto, johon Niko antoi syötön. Mutta koko ketju edeltävästi teki loistavaa työtä karvaten palloa hyökkäysalueella. Tämän johdosta puolustus saatiin käännettyä hyökkäykseksi, jonka tuloksena tuli maali. Enemmänkin osumia olisi voinut tulla, sillä pojat pyssyttivät tauotta Vaasan maalia. Yksi loistavista tilanteista tuli, kun Juho ajoi itsensä läpi ja tarjoili Jepelle avopaikan. Mutta tolppa osui tielle. Poikien peli kulki rennosti ja vetopaikat rakenneltiin maltilla. Vaasan maalivahti oli loistavalla pelipäällä ja torjui vetoja hyvin. Hankonen omalla maalillaan sitä vastoin oli hieman kylmissään, sillä montaa torjuttavaa tilannetta ei tullut.  Koska maaleja ei tullut, niin taukolukemat merkattiin 4-1.

Loppu pelistä kulki samaa rataa ja Remix takoi palloa kohti Vaasan maalia. Jalka liikkui hyvin samoin kuin pallo. Nopeilla syötöillä ja vikkelillä jaloilla Remix sai hyvät paikat maalintekoon. Niko ja Herman tekivät pari maalia mieheen, joihin jälkimmäisiin apulaisina toimi Konsta ja Einari. Sen verran hyvin pojat pelivälineet tuntevat, että tarkkasilmäisimmät hoksasivat muutamilla vastustajilla olevan vääränlaiset pelivälineet. Niinpä tarkistuksen jälkeen Vaasalle tuomittiin siitä kahden minuutin jäähy. Ylivoimalla pojat eivät tulosta saaneet. Hyvin puolustaneen Remixin kanssa Vaasa ei päässyt tekemään maalia, joten lopputulokseksi tulostauluun jäi upea voitto Remixille 8-1.