Nurmo - RemixD1-pojat (5 - 3)

Aika: 4.2.2017
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja



Nurmo – Remix

Remix aloitti ottelun terävästi ja loi heti alkuun muutaman hyvän maalipaikan, mutta maalivahti oli valppaana ja sai apua myös maalikehikosta. Viiden minuutin kohdalla Herman pääsi laukomaan, mutta pallo muutti puolustajan mailasta suuntaa. Onneksi niin, että se pomppi maalilla kärkkyneelle Erkkilälle, joka nosti pallon ohi maalivahdin. Nurmon tasoitus tuli kuitenkin pian perään. Puolustus sai ensin blokattua vedon, mutta kulmavaparista vastapeluri räväytti pallon vastustamattomasti pienestä reiästä sisään. Remix sai kokeilla ylivoimansa tehokkuutta, kun Konsta taklattiin jääkiekkotyyliin yli laidan. Hurjan ja vaarallisen näköisessä tilanteessa Konstan jalat osoittivat ilmassa kohti kattoa, kun hän lensi selälleen laidan päälle. 5min rangaistus tässä ei olisi ollut liikaa, mutta tuomarit tyytyivät 2min. Ylivoima ei tuonut tulosta, vaikka vetoja päästiin ampumaan. Erän loppua kohden Nurmo pääsi paremmin peliin mukaan ja pelin kulku tasoittui. Remix tässä erässä oli kuitenkin vahvempi, vaikka tilanne oli tasan 1-1.

Toisen erän alkuun Remix sai uudelleen mahdollisuuden ylivoimaan. Samaan tapaan kuin ensimmäisessä ylivoimassa laukomaan päästiin, mutta maalia ei tullut. Paikkoja tuli molempiin päihin tasaisesti. Nurmo oli tällä kertaa nälkäisempi ja rymisteli aggressiivisemmin tilanteisiin. Ottelun fyysisyys selkeästi nousi ja muutaman rajumman kontaktin jälkeen pojat alkoivat hieman arastella. Tästä johtuen taitopelaajilla oli enemmän tilaa ja aikaa. Oman maalin edustalla miesvartiointi pelattiin huolimattomasti ja löysästi. Näin ollen Nurmon hyökkääjällä oli riittävästi tilaa siirtää pallo ohi Hankosen. Pojat sisuuntuivat ja toivat pelin tasoihin, kun Nikon tulinen veto viuhui hieman ohi maalista. Maskissa ollut Riku kääntyi ympäri ja upotti laidasta kimmonneen pallon verkkoon. Puolustuksessa ei todellakaan ollut tänään paras päivä, sillä jälleen oman pelaajan vartioinnin unohtaminen kostautui Nurmon nopeasta vapaalyönnistä. Viimeiseen erään lähdettiin 3-2 tappiosta.

Viimeiseen erään Nurmo starttasi räväkkäästi ja ahdisti Remixiä todenteolla. Vastustajan hyökkääjä pääsi läpiajoon kahden puolustajan välistä ja sivalsi pallon pömpeliin. Ei ollut meidän pakeilla ja maalivahdilla nokan koputtamista, sen verran nopeasti tilanne tuli. Nurmo jatkoi fyysistä peliään, jolla he yrittivät saada poikien pelin herpaantumaan. Mutta sinnikkyydellä ja taistelutahdollaan Remix nousi maalin päähän, kun Juhon laukoman vaparin jälkimainingeissa Konsta pelasi tilanteen loppuun asti. Seuraavassa hyökkäyksessä Nurmon hyökkääjä näytti loistavaa yksilötaitoa ohjaamalla pitkän avauksen ilmasta mailan varrellaan ohi Hankosen. Ehdottomasti illan komein osuma, johon omat kannustusjoukkommekin totesivat; ”tuolle on kyllä pakko taputtaa”. Pojat pelasivat kyllä hyvän ja varsin kovan kamppailun, eivätkä missään kohden antaneet periksi. Muutamat pienet virheet kostautuivat, joten tällä kertaa Nurmo oli parempi 5-3 lukemin.

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 105:10Erkkilä AleksiKangas Herman
1 - 108:11Savela AapoSiltala Konsta
2 - 122:27Siltala SanteriNiemistö Verneri
2 - 226:16Ikola RikuKangas Herman
3 - 229:10Siltala SanteriKela Jali-Jussi
4 - 232:07Mäenpää EeroSiltala Konsta
4 - 335:43Korpela KonstaSaari Juho
5 - 337:23Mäenpää EeroKumpulainen Joona
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Keski-Salmi Konsta2 min
09:04Kela Jali-Jussi2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 14 torjuntaa
Laaksoharju Benjamin: 21 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja