RemixD1-pojat - SBVaasa (0 - 2)

Aika: 15.1.2017
Paikka: Botniahalli
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja


Remix – SB Vaasa


Vaasa oli lähtenyt turnaukseen tyystin eri joukkueella kuin edellisessä kohtaamisessa, joten ottelusta tuli kova taisto ja hereillä oli oltava. Alusta alkaen näytti siltä, että Vaasa on vahvempi. Se pystyi rakentamaan hyökkäyksensä organisoidusti ja pääsi helposti tuomaan pallon hyökkäysalueelle. Remix puolusti hyvin, joten pahimmat hyökkäykset saatiin tehtyä tyhjiksi. Remixillä oli omat hyvät hetkensä sen päästessä hyviin katkoihin ja nopeasti kääntäen tilanteen hyökkäykseen. Maalivahti tosin oli hereillä eikä yllätyksiä näin ollen tullut. Omassa päädyssä myös Hankonen osoitti olevansa tilanteen herra. Avausosuma jäi odottelemaan.

Toinen erä kulki likimain samallatavalla kuin ensimmäinen. Vaasa piti palloa ja rakensi tilanteita järjestelmällisesti, kun taas Remix pyrki vastaiskuihin katkoilla. Hankonen pysäytti loistavasti parikin läpiajoa ja pakit luuttusivat loput pallot omalta maaliltaan, joten tämänkin erän jälkeen tulostaululla hehkua 0-0 tulos.

Remix aloitti erän vahvasti ja sai luotua hyvän myllytyksen Vaasan maalille, mutta maalivahti ehti aina eteen. Vaasa rokotti heti omalla hyökkäyksellään ja hieman yllättäen pallo veivattiin maalin takaa sisään. Erä jatkui tasaisesti ja Remix haki raivoisasti tasoitusta. Paikkoja oli, mutta maalia ei vain saatu. Remixin vaihto venyi pitkäksi ja pojat alkoivat olla väsyneitä. Tämä antoi vaasalaisille mahdollisuuden tulla jälleen nopeasti hyökkäykseen. Paha veto pakin jaloista yllätti Hankosen ja pallo oli toistamiseen verkossa. Remix otti aikalisän ja tiivisti hieman ketjujaan. Tilaisuuksia saatiinkin luotua, mutta ne jäivät käyttämättä ja lopun rymistelyt vielä toivat alivoiman, joten tasoitusyrityksen olivat sitten siinä. Valmentajien tunteet hieman kuohahtivat ja tuomaritsaivat tämän myös tuta. Ensikertalaisena tuomaroimassa olleen raitapaidan ajatukset taisivat sekaantua, sillä jäähylle määrättiin pelaaja, joka tilanteessa istui vaihtopenkillä. No sattuuhan näitä. Alivoima kestettiin erän loppuun ja Vaasa oli ansaitusti tällä kertaa parempi.

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 131:20Myllyaho JoonaSaari Eemeli
0 - 241:00Nyman EliasTuomivirta Justus
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
44:31Mäenpää Niko2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 14 torjuntaa
Virtanen Jimmy: 17 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja