Nibacos - RemixD1-pojat (3 - 5)

Aika: 15.1.2017
Paikka: Botniahalli
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja


Nibacos – Remix


Peli alkoi totuttelulla isoon kaukaloon, joka näytti hiukan poikia häiritsevän. Tilaa ei osattu hyödyntää ja syötöissä viivyteltiin, vaikka etukäteen korostettiin syöttöjen nopeutta ja liikkumista. Muutama hyvä paikka saatiin rakennettua, mutta avopaikasta sudittiin ohi. Omassa päässä vielä alkujännityksen kohmettamana Juuso purki pallon suoraan vastustajan lapaan. Maalistahan se sitten kaivettiin pois. Remix kuittasi tilanteen heti seuraavasta hyökkäyksestä, kun Konsta kulmauksesta syötti Hempalle, jonka tarkka veto nostatti verkot heilumaan. Tästä saatiin hyvä vire päälle ja peli alkoi pyöriä enemmän hyökkäysalueella, kun kaukaloonkin jo totuttiin.
Toinen erä jatkui samanlaisena. Tasaisena vääntönä ja Remixin pyöriessä Nibacoksen päädyssä. Loistavia maalipaikkoja tuli useita, mutta maaliin palloa ei saatu toimitettua. Kunnes hyvä myllytys tuotti tuloksen. Herman syötti Juholle viivaan, jolta lähti viuhuva veto kohti maalia. Verkko heilui jälleen ja Remix siirtyi johtoon. Nibacos taisteli kuitenkin vahvasti ja sai oman pelinsä kulkemaan ja pyöritti palloa Remixin puolustusalueella. Juhon ruoska oli tänään tulinen ja paukkui jälleen, kun Einari tarjoili vetopaikan Juholle. Maalinedustalla Mäkituurin tehdessä hyvää maskia, ei maalivahdilla ollut mahdollisuuksia ottaa palloa kiinni. Pian Remix sai keskialueelta vaparin, josta seurasi aivan loistava syöttelykuvio. Kirsikkaa sen kakun päälle ei vain saatu. Paineistus jatkui ja Jepen hyvä syötönkatko sekä nopea pelinkääntö vapautti pojat kahdella yhtä vastaan. Jeppe sivusilmällään seurasi Konstaa, joka viiletti vierelle. Hyvä syöttö suoraan lapaan ja Konsta napsautti pallon tyylikkäästi yläpesään. Nibacos käytti tässä kohtaa aikalisänsä, mutta loppuerässä ei enempää osumia saatu.
Nibacos tuli prässäten kolmanteen erään ja peli pyöri vahvasti Remixin päädyssä. Helpotusta tilanteeseen ei tuonut väärästä vaihdosta otettu jäähy, jolloion Remix jäi alivoimalle. Pojat pelasivat sen jälleen maltillisesti ja tehokkaasti, eikä Nibacos saanut kavennusta tehtyä. Ja kun vastustaja ei omaa ylivoimaansa hyödyntänyt vaan tarjosi sen seuraavaksi Remixille, niin Remix tarrautui tilaisuuteen. Palloa liikuteltiin hyvin ja pari vetoa saatiin luotua. Sitten Juho levitti Nikolle laitaan, jolta lähti tulinen laukaus kohti maalia. Maalivahti kuitenkin veti pidemmän korren. Maskissa ollut Konsta sai pariinkin otteeseen siirtää irtopallo maaliin, joista toisella lyönnillä se onnistui. Hetkinen tästä kun Einari käytti nopeuttaan sännäten pitkän avauksen perään ja sai kuin saikin pallon vipattua ohi maalivahdin. Pallo jäi viivalle ja Einari siirsi sen maaliin. Maali kuitenkin hylättiin, koska jalka oli ollut maalivahdin alueella. Erän lopulla molemmilla oli vielä omat tilaisuutensa, joista Nibacos käytti oman paikkansa paremmin. Hieman löysän puolustuksen Nibacos hyökkääjä veti pallon takatolpasta sisään kaventaen näin tilannetta. Muita merkintöjä ei enää ottelupöytäkirjaan tullut, joten Remixille pisteet voitosta.
Skimble
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 004:37Haapala AtteUusisalo Jimi
1 - 105:16Korpela KonstaKangas Herman
1 - 218:25Saari JuhoKangas Herman
1 - 322:57Saari JuhoMarttila Einari
1 - 424:41Korpela KonstaKlankki Jesper
2 - 425:22Puikko JarnoBiskop Robert
2 - 5 (yliv.)37:58Korpela KonstaMäenpää Niko
3 - 544:54Oikari ArttuErkkilä Aleksi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
33:46Erkkilä Aleksi2 min
36:35Thylin Christoffer2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 21 torjuntaa
Ojala Arno: 19 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja