RemixD1-pojat - Nurmo (5 - 4)

Aika: 7.1.2017
Paikka: Isokyrö Liikuntahalli
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja



Nurmon kanssa on aina ollut tiukkoja pelejä ja sellaista odoteltiin tästäkin. Panosta ottelussa oli, sillä Nurmo oli edellisessä ottelussaan hävinnyt Nibacokselle ja Remix pelannut tasan. Sarjajohtajan paikka oli nyt tarjolla ottelun voittajalle, joten molemmilla oli kova halu voittaa. Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti ja hyviä tilaisuuksia tuli puolin ja toisin. Nurmo aloitti ensimmäisenä maalinteon kulmauksesta, kun lyhyen syötön jälkeen terävä ranne veto suhahti pienestä kolosta yläriman alle. Osuma jäi erän ainoaksi, vaikka tilanteita oli ja pallosta väännettiin toden teolla.

Toisen erän alun Nurmo tuli vahvasti peliin ja kauaa ei ehditty pelata, kun laidasta puolustajan jaloista yllättävä veto oli jälleen Hankosen takana. Jonkin ajan kuluttua tuli lisää kylmää vettä niskaan, kun pojat jähmettyivät omalla alueellaan ja vastustaja vapaasti sai upottaa pallon maaliin. Tässä kohden näytti siltä, että pojilta loppuu into ja illasta tulisi tuskainen. Mutta joukkueen kapteeni näytti esimerkillään miten taistellaan ja herätti pojat horroksesta avaamalla Remixin maalihanat. Niko otti neuvosta vaarin ja säntäsi keskeltä karkuun harhauttaen maalivahdin tyylikkäästi. Remix oli tullut maalin päähän ja pääsi peliin mukaan. Erän lopussa pojat joutuivat alivoimalle, mutta nelikko pystyi olemaan Hankosen tukena ja taistelivat erätauolle ilman takaiskua.

Valmentajien ei paljon tarvinnut poikia tauolla tsempata, sillä jokainen tiesi mitä joukkueelta ja pelaajilta vaadittiin. Alivoimaa oli vielä 42s kestettävänä. Remix puolusti alivoimaa hyvin ja kuin varkain kaksikko Herman – Niko pääsi nopeasti hyökkäämään. Hermanin veto kilpistyi maalivahtiin, mutta irtopallo pomppi maalinedustalle, josta Niko kylmän viileästi sivalsi Remixin tasoihin. Poikien tuuletuksista huomasi miten vapauttava maali oli. Yleisö hurrasi villiintyneesti pojille. Olikohan tässä pelin käännekohta? Pian yleisö mylvi uudelleen, kun Juuson hyvästä syötöstä Herman pääsi lataamaan. Mäkituuri seisoi hyvänä maskina maalivahdin edessä ja sai ohjattua pallon upeasti maaliin. Nyt Remix oli siirtynyt johtoon. Nyt väännettiin tosissaan tahtojen taistoa. Nurmo ei ollut vielä luovuttanut vaan tasoitti tilanteen hyvällä keskialueen katkolla. Pallo meni tylysti kainalosta sisään. Pojat olivat kuitenkin päättäneet, että tänä iltana on yksi yli muiden ja se on Remix. Tuukka katkaisi Nurmon pitkän roikun ja rinnallaan pompautti pallon Hermanille. Hemppa purjehti laidalta läpi kiertäen keskustaan ja vei Remixin jälleen johtoon. Uhrautuen pojat puolustivat maaliaan ja kuin hurmiossa taistelivat joka pallosta. Maalivahdit ottivat tärkeän roolin ottelun lopulla kuin myös koko ottelussa, sillä vetoja napsui sen verran tiuhaan. Aikalisät, eikä maalivahdin pois ottaminen, tuottaneet enempää maaleja, joten Remix otti ison voiton. Pistesaaliina tästä illasta pojille tuli näin 2 voitolla ja tasapelillä viisi pistettä, jolla se nousi sarjakärkeen ohi toiseksi pudonneen Nurmon.

Kerrassaan huikea päivä pojilta. Jälleen kerran he osoittivat, että peli kestää 45 min ja kannattaa taistella loppuun asti. Sen he myös totisesti tekivät. Hieno laji, hienoja pelaajia ja hieno Joukkue!

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 108:37Savela AapoSiltala Santeri
0 - 215:40Savela AapoEi syöttäjää
0 - 321:40Hakamaa JoonasMatalamäki Arttu
1 - 323:23Kangas HermanEi syöttäjää
2 - 324:06Mäenpää NikoMäki-Saari Juuso
3 - 3 (aliv.)30:31Mäenpää NikoKangas Herman
4 - 337:24Mäki-Tuuri ArttuKangas Herman
4 - 439:29Savela AapoRäty Severi
5 - 439:29Kangas HermanVieri Tuukka
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
28:40Mäki-Tuuri Arttu2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 26 torjuntaa
Laaksoharju Benjamin: 27 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja