Aika: 7.1.2017
Paikka: Isokyrö Liikuntahalli
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja

Remix – Nibacos04

Molemmat joukkueet aloittivat tarkasti puolustaen nopeista hyökkäyksistä kokeillen maalivahtien refleksiä. Isompi kokoiset ja vahvat Remix –pelaajat olivat hivenen niskanpäällä, mutta Nibacos antoi tiukan vastuksen vikkelästi liikkuvalla joukkueellaan. Jonkin ajan kuluttua Hermanin onnistui tehdä Remixin ensimmäisen osuma harhasyötöstä, kun Nibacoksen pakeilla eivät aivoitukset täysin kohdanneet. Nibacoksen maalinedus pelaaminen oli huomattu todella vaaralliseksi ja vahvaksi, joka nytkin tuotti tasoituksen. Peli kulki tasaisesti aaltoillen päästä päähän. Remixin pallovarmuus oli rautaista, eikä vastustaja saanut palloa pois muuta kuin rikkomalla. Tämän johdosta Niko väänsi itsensä laidalta vapaaksi ja vei Remixin 2-1johdosta erätauolle.

Toinen erä oli kokolailla Remixin hallintaa. Kova paineistus hyökkäyksessä oli vahvaa ja erä vanheni vain 32s, kun Juhon veto muutti Hermanista suuntaa ja pallo oli maalissa. Pian perään Tuukan pitkään avaukseen ehti ensimmäisenä Herman, joka parin pyörähdyksen jälkeen sivalsi matalahkon vedon maaliin. Remix oli saanut hurjan vyöryn käyntiin. Nikon hyvä nousu päätyi kovaan vetoon, jonka maalivahti sai torjuttua. Jatkotilanteessa samoin kävi ArttuH:lle. Niko kuitenkin hyvin seurasi tilanteen loppuun ja upotti pallon etukulmasta sisään. Nibacoksen kavennus tuli heti perään, kun maskista tullut veto yllätti Hankosen. Erän lopussa Jeppe katkaisi oivallisesti hyökkäyksen ja pienellä siirrolla vapautti Einarin, joka rennolla lämärillä lisäsi taukolukemiksi 6-2

Nibacos04 todettiin jo kokkolalaisten keskinäisessä ottelussa periksiantamattomaksi, taistelevaksi ja taitavaksi joukkueeksi. 2-6 tilanteesta he tuossa ottelussa nousivat upeasti 9-7 voittoon. Näin ollen peli ei todellakaan ollut vielä ohi. Pojat alkoivat jo hieman varmistella johtoaan ja terävin ote hiipui. Vastustaja aisti tilanteen ja Remixin maalilla alkoi tuulla ja tulla lunta tupaan. Seuraava kavennus tuli hieman onnenkantamoisella, kun Hankonen ei saanut palloa kesytettyä. Pian perään tuli jo seuraava ja ero oli kaventunut enää kahteen maaliin. Poikien kenkä alkoi puristaa ja palloa roiskittiin hätäisesti. Pallollinen pelirohkeus ja varmuus olivat hukassa. Tässä kohden Nibacos otti aikalisän ja maalivahdin pois. Poikien piina oli tunnettavissa, sillä palloa ei saatu avoimeen tyhjään maaliin. Sen sijaan viimeisellä minuutilla Nibacos rymisteli sen verran vahvasti Remixin maalille, ettei puolustus mahtanut mitään. Omalla aikalisällään valmentajat yrittivät rauhoittaa poikia. Mutta, kun nuorilla kokkolalaisilla oli hyvä vire päällä, niin vielä kerran saatiin todistaa kuinka maalinedustalla pelataan ja laitetaan pallo maaliin. Lopputulokseksi tuli siis tasapeli 6-6.