SBVaasa04 - RemixD1-pojat (3 - 8)

Aika: 7.1.2017
Paikka: Isokyrö Liikuntahalli
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja


Remix – SB Vaasa04


Remix Aloitti kotiturnauksen tehokkaasti, sillä ensimmäistä peliä kului minuutin verran, kun Einarin ranteesta pallo vilahti takayläkulmaan. Alusta alkaen Remix osoitti, missä päädyssä pelataan. Koko erän aikana Vaasa ei kovin montaa kertaa päässyt hyökkäämään. Syöttely kulki hienosti ja peli näytti vakuuttavalta. Pojat suojasivat palloa tyylillä ja hallitsivat peliä täysin. Remix hyökkäsi vasemmalta, oikealta, edestä ja takaa sekä pommitti jatkuvasti Vaasan maalia. Herman lisäsi johtoa ballerinamaisten piruettien jälkeen. Erän lopulla Remix sai ylivoiman, joka pyöri kelvollisesti, mutta tulosta ei vielä syntynyt. Joukkueiden tultua tasalukuisiksi Juho pääsi tulittamaan keskialueelta ja maalihan siitä syntyi. Muutama sekunti oli enää jäljellä, kun Remix sai vapaalyönnin hyvästä paikasta. Niko pyöräytti kiertolaukaisun Juuson pienestä siirrosta tolpan kautta sisään pelikellon naksahtaessa 14.59 -> 15.00. Pallo oli maalissa ennen summeria, mutta maalia ei jälkipuintien jälkeen hyväksytty, kun peliä ei heti jatkettu keskeltä.

No pojat eivät tästä olleen millään vaan jatkoivat samaan tahtiin esityksiään. Ensin ArttuH latasi Hermanin esityöstä verkot tötterölle. Pian Remix pääsi uudelleen ylivoimalle, jälleen laitataklauksen vuoksi. Ylivoimamylly jauhoi ja jauhoi, kunnes Juho oli jälleen paraatipaikalla ja vei Remixin 0-5 johtoon. Lisäsi Juho vielä yhden sulan hattuunsa erän loppupuolella. Tässäkään erässä Vaasalaiset eivät kovinkaan usein hätyytelleet Hankosen maalia. Lieneekö Aleksi ollut hieman kylmissään, kun helpohko veto avasi myös vaasalaisten maalitilin. Erätauolle siirryttiin siis lukemin 1-6.

Viimeisessä erässä Vaasa tuli hanakammin peliin mukaan. Ja teki myös toisen maalinsa, kun pallo ilkeästi pyörähti Aleksin käsien kautta takakulmaan. Remixillä oli vahva ote pelistä, eikä pojat hätkähtäneet, vaikka Vaasa tulikin aggressiivisesti päälle. Koneet laitettiin virransäästötilaan ja Remix tyytyi kontrolloimaan peliä syötellen ja suojaten. Illan aikana oli vielä kaksi kovaa taistelua edessä. Löysäily kostautui, niin kuin yleensä käy, kun puolustus sohelsi oman maalin takana syöttäen pallon suoraan vastustajan lapaan oman maalin edustalle. Tackar o bockar ja pallo oli kolmannen kerran Hankosen selän takana. Kun Juho teki vielä yhden maalin ja Tuukan yllättävä kaaripallo sujahti ohi maalivahdin, niin Remix korjasi pisteet kotiin luvuin 3-8.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:06Marttila EinariMäki-Saari Juuso
0 - 209:42Kangas HermanErkkilä Aleksi
0 - 314:43Saari JuhoMäenpää Niko
0 - 417:22Haukilehto Arttu Kangas Herman
0 - 5 (yliv.)20:05Saari JuhoMäenpää Niko
0 - 627:59Saari JuhoKangas Herman
1 - 629:36Rantamarkkula ArttuWest Max
2 - 630:45Martonen MikkoKukkola Perttu
3 - 636:41Koski UrhoEi syöttäjää
3 - 740:47Saari JuhoEi syöttäjää
3 - 843:47Vieri TuukkaKangas Herman
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
12:07Karhu Arttu2 min
18:12Karhu Arttu2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 0 torjuntaa
Vierikko Matti: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja