RemixD1-pojat - Nibacos (4 - 2)

Aika: 18.12.2016
Paikka: Kälviän Vapaa-ajantalo
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja



Erä oli varsin tasainen, mutta Nibacos isäntänä oli hivenen niskan päällä. Remix merkkasi, kuten edellisessä ottelussa, vastustajan liikkeet ja sai estettyä hyökkäykset. Muutaman vaarallisen tilanteen Nibacos sai luotua Remixin maalille, mutta Hankonen luki peliä kuin englannin oppikirjan sanastoa. Vähitellen pojatkin pääsivät jyvälle ottelun juonesta ja toisessa päässä alkio myös tapahtua. Hermanin laitakarvaus pysäytti Nibacoksen hyökäyksen. Pelin levitys toisella puolella olleelle Konstalle, joka sivalsi puolustajan jaloista pallon ohi maalivahdin. Pian Einari pääsi hassuttamaan puolustajia ja lisäsi Remixin johtoa 2-0.

Nibacos ei ollut vielä myynyt nahkaansa vaan maltilla haki kavaennusta. Vauhtia ja säpinää erään tuli huomattavasti lisää. Nibacos painosti raivoisasti ja Remix pyrki vastaamaan nopeilla vastahyökkäyksillä. Onneksi kokkolalaisten pyssy sohotti kudit laajalti ohi ja ne mitkä tulivat kohti niin Hankonen maalissa napsi ne hyvin. Kunnes oli Remix pääsi siihen vastaiskuun. Nikon esityöstä Konsta pääsi nokatusten maalivahdin kanssa ja vei hänet kahville kuin Kohonen MM-finaalin rankuissa. jonkin ajan kuluttua Remix joutui alivoimalle. Nelikko pysyi asemissaan ja sai blokattua pahimmat tilanteet. Mutta juuri joukkueen täytyttyä omassa päässä sohlattiin. Lieneekö kenttä jälleen ollut osallisena, kun oman maalin takana pahsti menetettiin pallo vastustajalle. Maalin edustalla yksinään ollut pelaaja sai siirtää pallon tyhjiin eikä pakeilla tai Hankosella ollut mitään mahdollisuuksia. Tilanne siis 3-1

Kova vauhti jatkui viimeisessäkin erässä ja Remix lähti terävästi liikkeelle. Nopealla tahdilla pojat takoivat palloa kohti vastustajan maalia, mutta tulosta vain ei tullut. Nibacos oli nyt pakotettu hyökkäämään, joka avasi enemmän tilaa Remixin vastaiskuille. Tuukka katkaisi Nibacoksen hyökkäyksen ja sai siirrettyä pallon laitaa pitkin keskelle, jonne Erkkilä ehätti ensimmäisenä. Suora syöttö Nikolle, jonka haukansilmä huomasi puolustuksen selustaan luikkineen Hermanin. Viilipyttymäinen kynäilijä ei yksin läpi päästessään erehdy ja päivän upein osuma oli syntynyt. Nibacos pääsi vielä rokottamaan, kun Remixin vaihtorulianssi pyöri hieman väärällä hetkellä. Vastustaja pääsi vapaasti hyökkäämään ja nopea laukaus maalilla ollutta pelaajaa kohti oli kohtalokas. Upealla ohjauksella Nibacos kavensi loppulukemiksi 4-2, kun Remixin ylivoimakaan ei viimeisillä minuuteilla tuottanut tulosta.

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 011:01Korpela KonstaIkola Riku
2 - 012:09Marttila EinariEi syöttäjää
3 - 023:37Korpela KonstaMäenpää Niko
3 - 127:18Haapala AtteErkkilä Aleksi
4 - 136:59Kangas HermanMäenpää Niko
4 - 242:20Tanskanen TimiUlvi Santeri
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
25:03Haukilehto Arttu 2 min
43:14Uusitalo Jimi2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 15 torjuntaa
Ojala Arno: 22 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja