SBVaasa - RemixD1-pojat (1 - 8)

Aika: 18.12.2016
Paikka: Kälviän Vapaa-ajantalo
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja


SB Vaasa - FBC Remix


Erän alkuun perinteisesti väännettiin tasaiseen malliin, joskin Remix pysäytti Vaasan hyökkäykset alkutekijöihin todella tehokkaasti. Pojilla oli nyt siis “merkki päällä” ja he iskivät vastustajaan kiinni hanakasti. Viiden minuutin pelin jälkeen Herman levitti pelin Tuukalle, joka seurasi einarin liikehdintää keskelle. Oivallinen syöttö lapaan ja Einari pyöräytti ensimmäisen osuman yläkulmaan. Vaasalaiset pysyivät kuitenkin hyvin kärryillä, ainakin toistaiseksi. Erän loppua kohden Remix hevosvoimat jylläämään ja pallon tekemään töitä. 36 sekunnissa kävi sellainen kolina, kun Vaasa putosi kyydistä. Käytännössä maali/hyökkäys Remix naputteli osumia. Ensin Herman upealla yksilösuorituksellaan. Seuraavaksi Niko väänsi kulmauksessa ja sai syötettyä maalilla vapaana odotelleelle Erkkilälle. Heti perään sama tilanne toistui nyt toisesta kulmauksesta ja asialla olivat Konsta ja Herman. Näin Remix marssi vakuuttavasti 0-4 tilanteessa tauolle.

Pojat eivät tässä kohden lähteneet mitenkään varmistelemaan johtoaan vaan lisäsivät pökköä pesään. Lattia ei ollut kenellekään oikein suotuisa ja teki ajoittain omia temppujaan. Niinpä vastustajan pakin avaus osui suoraan Hermanin lapaan. Hemppa käytti tilaisuuden ja laittoi pallon verkkoon. Eikä aikaakaan, kun Herman oli jälleen asialla. Tällä kertaa muu joukkue teki omalla liikkeellään Hermanille kunniakujan. Nyt Hemppa terävällä rystylyönnillään yllätti maalivahdin etukulmasta. Tovi tästä, kun pojat tekivät puolustusalueellaan katkon. Konsta ja Mäki-Tuuri ampaisivat kahdella yhtä vastaan. Moke torjui vielä Konstan vedon, mutta puolustajan hätäinen purku lensi suoraan Nikolle. Nikon tarkka sijoitus sujahti ohi maalivahdin, joten Remix oli nyt jo 0-7 johdossa.

Valmennus hieman muutti kentällisiä ja päätti helpottaa poikien kuormituksia, jotta pojat jaksaisivat vielä toisenkin pelin liikkua yhtä tehokkaasti. Peli pyöri hienosti ja maltillisesti pallotellen pojat hakivat tilaisuutta lisätä turvallista johtoaan. Kahdeksas osuma tulikin, kun Juuso avasi terävästi Hermanille laitaan. muutamalla harhautuksella Herman uitti itsensä avopaikkaan ja pallo oli maalissa. Hankosen nollapeli kuitenkin rikkouti, kun sekavassa sähellyksessä vaasalaiset saivat oman maalitilinsä auki.Remixille tärkeät sarjapisteet varsin mallikelpoisella pelillä 1-8.

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 105:04Marttila EinariVieri Tuukka
0 - 213:07Kangas HermanEi syöttäjää
0 - 313:33Erkkilä AleksiMäenpää Niko
0 - 413:43Kangas HermanKorpela Konsta
0 - 515:46Kangas HermanEi syöttäjää
0 - 618:22Kangas HermanEi syöttäjää
0 - 719:59Mäenpää NikoEi syöttäjää
0 - 838:15Kangas HermanMäki-Saari Juuso
1 - 838:51Saari EemeliSandberg Jakob
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 23 torjuntaa
Vastustaja: 13 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja