Aika: 26.11.2016
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja

Nurmo Jymy - FBC Remix

Illan viimeisessä trillerissä otettiinkin sitten taas mittaa Nurmosta. Jälleen kerran Nurmo aloitti pelin hitaasti omalta pelialueeltaan hakien hyvää maalintekopaikkaa. Remix kuitenkin ryhmitti puolustuksensa niin ettei helpolle syötölle annettu mahdollisuutta. Näin Jymy ei saanut peliään käyntiin, kun taas Remix käytännössä parilla hyökkäyksellä tarjoili vastustajalleen shokkihoitoa. Ensimmäisestä kunnon tilaisuudesta Niko syötti ja  ArttuMT pääsi laukomaan pallon alakulmasta verkkoon, Hermannin tehdessä hyvää maskia. Seuraavassa Remixin hyökkäyksessä Juuso avasi pitkällä syötöllä Hempan karkuun, hän pujotteli kuin Palander konsanaan itsensä keskelle ja sijoitti varmasti pallon yläkulmaan. Nurmo ei tästä hätääntynyt vaan tuli peliin mukaan  Remixin löysätessä miesvartiointia. Ensin vastustaja pääsi laidalta uimaan keskelle ja löi pallon Aleksin kainalosta sisään. Seuraavaksi maalin edustaa ei kunnolla varmistettu, joten nurmolainen sai vapaasti siirtää pelivälineen maaliin. Jymy siirtyi hetkeä myöhemmin vielä johtoon vapaalyönnistä, kun miesvartiointi jälleen petti. Remixillä oli oma tilaisuutensa erän lopulla, kun Niko oli nostaa pallon ohi maalivahdin. Jostain kuitenkin käsi löysi tiensä pallon lentoradalle. Niko sai takoa useita kertoja irtopalloa maaliin ja useamman paikallaolijan mielestä pallo ylittikin maaliviivan. Maalivahti nousi sähäkästi ylös lattialta nostaen kätensä ilmaan merkiksi siitä, että ehti torjua pallon. Tosin pallo oli eri kädessä kuin millä sen torjui. Mutta maalia ei siis tullut, joten tauolle mentiin tilanteessa 3-2.

Toinen erä oli temmoltaan paljon rauhallisempi ja tasaisempi kuin ensimmäinen. Remix tuli erän alkuun terävästi ja vauhtikaksikko Hemppa ja Konsta pääsivät irti. Nopeudellaan pojat jättivät puolustuksen taakseen Hempan kirmatessa laitaa pitkin. Syöttö toisella puolella viilettäneelle Konstalle, joka tasoitti pelin kilauttamalla takaputkeen. Nurmo kuittasi tilanteen kuitenkin nopeasti kahden miehen voimin runnoen pallon väkisin maaliin. Jonkin ajan kuluttua Remixin maalilla sattui tilanne, jossa tuomarin mielestä pelaajaa estettiin sääntöjen vastaisesti. Juho istahti jäähypenkille katsomaan, kun Nurmon kynämies asettui ampumaan rangaistuslaukausta. Aleksilla ei ollut mahdollisuuksia torjua taidokkaasti harhauttaneen Niemistön vetoa. Muita tapahtumia erässä ei sitten nähty, joten Remix oli nyt kahden maalin takaa-ajossa.

Jos Konsta ja Herman olivat pääosassa toisessa erässä niin nyt oli Juhon ja Nikon vuoro. Remix sai aloittaa erän ylivoimalla ja käytti tilaisuutensa kaventaen peliä. Nikon syöttäessä Juho latasi jälleen kerran hirmuisen pommin. Vaikka maalivahti ehti hieman pallon eteen, niin silti painava veto meni vastustamattomasti kohteeseensa. Viimeisellä viidellä minuutilla pelattiiin neljällä neljää vastaan. Remix sai jäähyn pelaajan estämisestä, kun keskialueella Konsta törmäsi huomattavasti itseään lyhyemmän vastustajan kanssa. Rajun näköisessä tilanteessa vastapuolen joukkuekaveri ei sulattanut tilannetta. Kostotoimenpiteenä hän juoksi paikalle ja kiskaisi poikittaisella mailalla Konstaa kylkeen. Hyvin liikkuvalla ja taidokkaalla nelikollaan Remix pääsi nyt pyörittämään peliä ja sai luotua hyvää myllytystä Nurmon maalille. Juuri kun jäähyt olivat loppuneet Remix sai vapaalyönnin tilanteessa, jossa Niko lanattiin laidassa kenttään. Nurmolaiset osittain vaihtoivat vielä pelaajiaan, kun Juho hivuttautui kentän toiseen laitaan aivan yksinään. Niko laitto nopeasti  pallon paikoilleen ja syötti Juholle. Nurmon puolustus sai  sen verran kuitenkin mailaa väliin, ettei pallo mennyt suoraan lattiaa pitkin Juholle. Juhon latinki oli kuitenkin valmiina ja ruoska paukautti suoraan ilmasta pallon verkkoon sen verran kovaa, että maalivahti pääsi torjunta-asentoon vasta sitten, kun pallo oli jo maalissa. Pari viimeistä minuuttia vielä taisteltiin, mutta osumia ei enempää tullut. Näin yleisö sai viihtyä huimassa ottelussa, jossa pisteet tasattiin lukemin 5-5.