Aika: 26.11.2016
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: D1-pojat-pm-ylempijatkosarja

Nibacos04 - FBC Remix

Erän alku oli molemmilta joukkueilta maltillista pelaamista ja pelin rakentelua. Remix ei vielä riskeerannut, vaan piti puolustuksen tiiviinä ja hyökkäykset organisoituina. Syötöt eivät kuitenkaan vielä osuneet kohdilleen, joten aivan huippupaikkoja ei saatu luotua. Ajassa 9.14 Nibacos hyödynsi aukon Remixin puolustuksessa ja teki avausosuman. Vaikka kyröläisten poikien jalka kulki liukkaammin ja  maalipaikkoja oli, niin maalihanaa ei avauserään saatu avattua.

Toisessa erässä Remix hieman lisäsi vauhtia peliin niin liikkeeseen kuin syöttöpeliin. Kovempi paineistus tuotti tulosta. Herman karvasi aktiivisesti ja sai ryöstettyä pallon vastustajalta. Muutamalla harhautuksella veto oli viritettynä ja Hemppa ujutti maalivahdin haaruksista pallon verkkoon. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän molempien yrittäessä johto-osumaa. Erän loppua kohden tempo hieman putosi, mikä toisaalta toi sutjakkaasti liikkuneelle Remixille enemmän aikaa ja tilaa pyörittää peliä. Vaikka Nibacos sai ensin katkaistua Juhon pitkän syötön Hermannille, jäi irtopallo keskialueelle pomppimaan. Roni syöksyi sähäkästi tilanteeseen ja ajoi laidasta läpi sivaltaen rauhallisella ja tarkalla vedolla pallon takakulmaan.

Viimeisessä erässä Remix otti tilan haltuun. Poikien vauhti alkoi nakertaa kokkolalaisten energiavaroja. Syötöt kulkivat mallikkaasti, vastustajan tilanteet katkottiin hienosti ja vastahyökkäyksistä rakenneltiin rauhassa tilanteita. Niinpä lennokkaalle päälle äityneet Konsta ja Herman karkasivat parilla askeleella irti vastustajasta ja tyylittelivät hienon osuman. Hetkeä myöhemmin Juho antoi tykkinsä paukkua sen verran kovaa, että maalivahdin näppejä kuumotti. Herman oli maalilla terävänä ja ehätti ensimmäisenä irtopalloon lisäten Remixin johdon 1-4. Lopun erää Remix sitten jäädytti peliä. Tosin sillä tuloksella, että päästivät vastustajan kaventamaan lopputuloksen 2-4.

Jobin postia kuitenkin valmentajille kannettiin, sillä Remixin koneiston vauhtipyörään oli tullut vika - Konstan selkä oli kipeytynyt, kun lihaksisto oli tehnyt jumin. Onneksi katsomosta löytyi sopivasti alan ammattilainen poppamies ja niksnaks pelaaja oli jälleen mukana ringissä. Kiitos vain Mika, huoltojoukkoihin tuollainen apu on tervetullutta.