B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - LaPo (12 - 0)

Aika: 29.9.2018
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: C1-Pohjanmaa


FBC Remix vs. LaPo


Uusi kausi, uudistunut joukkue ja uusi vastustaja saivat pojat ehkä hivenen jännittyneeksi, mikä näkyi alun kankeutena. Peli lähti toki hyvin käyntiin, mutta ajoitellen syötöt olivat hätäisiä eikä kunnon vetoja tahtonut alkuun tulla. Vielä, kun ”McTuuri” otti 5min rajusta taklauksesta, Remix joutui sekoittamaan ketjuja. Näin oma peli oli hetken sekaisin. Pojat kuitenkin pelasivat alivoiman maltilla, eikä vastustaja juurikaan päässyt luomaan vaarallisia tilanteita. Päinvastoin, pojat itse loivat muutaman loistavan läpiajotilanteen, mutta maalivahti esti ulostuloillaan yritykset. Jäähyn tapettuaan Remix oli selkeästi niskan päällä, vaikkakin avausosumaa saatiin odottaa erän loppuun. Wäinö teki esityön harhautuksillaan ja syötöllä Laurille. Lauri näki takatolpalla odottavan ArttuH:n, joka laittoi pallon tyhjiin upean yhteistyön päätteeksi. Taisi maalivahti mennä tilanteessa pyörälle päästään, koska seuraavassa tilanteessa avausheitto osui suoraan Jepen lapaan. Jesper kiitti ja läväytti pallon maaliin.

Erätauolla valmentajat halusivat peliin rauhallisuutta ja malttia syöttöihin sekä ohjeistivat poikia laittamaan pallon kunnolla liikkeelle. Ja näinhän siinä kävi. Syöttömylly käynnistyi ja pyöritti vastustajaa uudelleen ja uudelleen. Niko aloitti maalitehtailun parilla osumallaan, joihin pääsi katkaistuaan vastustajan hyökkäyksen. Junioriosasto pääsi kunnolla maalintekoon, kun ensin ArttuH sivalsi McTuurin laukauksesta kimmonneen reboundin sisään. Hetkeä myöhemmin Niko tarjoili pallon Jesperille avopaikkaan. Jatkossa Remix paineisti voimakkaasti Lapuan puolustusta ja näin Einari sai riistettyä pallon. Rystypuolen syöttö tavoitti Wäinön, joka laittoi verkot heilumaan. Paineistus jatkui ja ensin Roni tyylitteli osuman Laurin syötöstä. Seuraavaksi Riku sai vastustajat hukkaamaan pallon, josta Jesper pääsi nokatusten maalivahdin kanssa ja harhauttamalla siirsi pallon maaliin. Remix pääsi vielä ylivoimalle, mutta siitä osumaa ei hyvistä paikoista huolimatta saatu.

Vaikka valmentajat neuvoivat poikia säästelemään voimia seuraavaan otteluun ja rauhassa rakentelemaan peliä, pojat eivät juurikaan jarrutelleet. Hyvä liike jatkui ja syöttö kulki. Einari ja Niko pallottelivat hetken ja lopulta Einari latasi pallon maaliin. Seuraavaksi puolustus pääsi taputtelemaan pelin loppuun, kun ensin Erkkilä latasi keskialueelta Wäinön syötöstä pallon maaliin. Tuukka sai kunnian pysäyttää ottelukellon aikaan 38:50 Jepen syötöstä. Esityön lopulliselle niitille teki Roni, joka loistavasti käänsi tilanteen puolustuksesta hyökkäykseen ja kiiti vielä maskimieheksi Tuukan vetoon. 12-0 lukemat osoittivat, että pojat ovat iskussa.  

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 014:44Haukilehto Arttu Siltala Lauri
2 - 014:53Klankki JesperEi syöttäjää
3 - 015:58Mäenpää NikoEi syöttäjää
4 - 018:06Mäenpää NikoSiltala Lauri
5 - 018:35Haukilehto Arttu Mäki-Tuuri Arttu
6 - 019:06Klankki JesperMäenpää Niko
7 - 019:33Laine WäinöMarttila Einari
8 - 025:37Mäenpää RoniSiltala Lauri
9 - 026:16Klankki JesperIkola Riku
10 - 037:16Marttila EinariMäenpää Niko
11 - 037:39Erkkilä AleksiLaine Wäinö
12 - 038:50Vieri TuukkaKlankki Jesper
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
02:29Mäki-Tuuri Arttu5 min
09:28Rantala Leevi2 min
27:53Kivisalo Ville2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 6 torjuntaa
Johansson Jere: 27 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja