B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - Nibacos (7 - 1)

Aika: 27.10.2018
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: C1-Pohjanmaa


FBC Remix - Nibacos


Nibacosta vastaan lähdettiin selkeällä taktiikalla ja oma maali haluttiin pitää puhtaana. Remix piti palloa ja syötteli kontrolloidusti. Näin Nibacos ei päässyt juurikaan palloon eikä saanut omaa peliä rakenneltua. Oikeastaan kokkolalaisten parhaat tilanteet syntyivät Remixin huonoista ja hätäisistä avauksista. Pojat puolustivat kuitenkin hyvin ja Hankonen hoiti loput. eränloppua kohden Remix painoi enemmän päälle ja viisikon pysyessä tiiviinä Tuukka pääsi napauttamaan irtopallon tolpan ja maalivahdin kautta yläkulmaan. Tällä pukukoppimaalilla Remix tauolle 1-0 johdosta.

Toiseen erään Remix laittoi hieman vauhtia lisää ja tilanteita alkoi syntyä. Nopeat syöttelyt avasivat Nibacoksen puolustusta. Arttu sai estettyä keskialueella hyökkäyksen, josta Roni ja Konsta pääsivät karkuun vastassa vain puolustaja ja maalivahti. Konstan viimeistely oli tyylikäs. Seuraavassa vaihdossa Nibacos pääsi vielä kaventamaan 2-1, kun Remix menetti pallon keskialueella huolimattomasti. Remix vastasi yhtä nopeasti ja meni uudelleen kahden maalin johtoon. Tuukka avasi pitkällä syötöllä Nikolle, jonka tulisen kierrevedon maalivahti torjui eteensä. Arttu oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja laittoi pallon pömpeliin.

Kolmannessa erässä Remix laittoi isompaa silmään ja meni menojaan. Kova vauhti ja syöttöpeli vei jalat Nibacokselta ja erän puolivälissä selkäranka naksahti. Kuti oli kohdillaan, kun Tuukka latasi Ronin syötöstä verkot heilumaan. Lisää seurasi Vilin päästessä karkuun. Hyvä kuljetus oli hienoa katseltavaa, kun lopuksi pallo päätyi etukulmasta sisään. Apuna tilanteessa häärinyt Riku blokkasi omalla liikkeellään puolustajan pois vetosektorista. Tässä kohden Nibacos otti aikalisän, joka ei lohtua heille tuonut, sillä pojilla oli meno päällä. Konsta näki tilaisuutensa tulleen ja loistavalla yksilösuorituksella kynäili koko kentän läpi viimeistellen sen tyylikkäästi. Viimeisen maalin pojat tekivät nopeasta vastahyökkäyksestä. Einari sai hyvän katkon ja pääsi laidasta läpi. Jeppe oli unohdettu täysin yksin maalin eteen ja nopea onetimer läväytti loppulukemiksi 7-1. 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 014:09Vieri TuukkaMäenpää Niko
2 - 024:11Korpela KonstaMäenpää Roni
2 - 124:26 Aleksi ErkkiläEi syöttäjää
3 - 125:43Haukilehto Arttu Mäenpää Niko
4 - 137:39Vieri TuukkaMäenpää Roni
5 - 137:56Haapaharju ViliLaine Wäinö
6 - 140:42Korpela KonstaEi syöttäjää
7 - 143:02Klankki JesperMarttila Einari
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 11 torjuntaa
Sasu Porko: 14 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja