B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - SPV/NJ II (8 - 4)

Aika: 11.11.2018
Paikka: OP-Arena, Mustasaari
Sarja: C1-Pohjanmaa


FBC Remix – SPV/NJ II


Remix aloitti ottelun varmasti ja rauhallisesti. Pallo liikkui maltillisesti, eikä hätiköityihin syöttöihin juurikaan sorruttu. Puolustaessa viisikko pysyi kasassa ja pystyi estämään vastustajan yritykset. Jimmy maalissa osoitti hyvää pelinlukutaitoa Remixin avausosumassa saaden siitä syöttöpisteen. Wäinön saatua Jimmyltä pallon, hän pujotteli tyylikkäästi ohi SPV/NJ:n puolustuksen ja kynäili vielä lopuksi maalivahdinkin. Konstalla oli pian loistava mahdollisuus tehdä maali, mutta vastustajan painaessa vetohetkellä mailaa, ei tulosta tullut. Jatkotilanteesta kylläkin, mutta tuomarin pilli oli jo soinut. Tilanteesta tosin EI tullut rangaistuksia ja vapaalyönnin suuntaakin hieman arvottiin. Erä jatkui tasaisena aina sen loppupuolelle asti. Laitakahinasta ja kulmaväännöstä voittajana esiin astui, kuinkas muutenkaan - Mäki-Tuuri, joka hoksasi maalilla odotelleen Vilin. Pallo lapaan ja ykkösellä verkkoon. Kuulutus vielä kaikui hallissa, kun pojat olivat jälleen maalinteossa. Pitkä avaus kulmaukseen, josta Einari syötti laidasta tulleelle Nikolle. Parilla harhautuksella Niko oli vapaa ja pallo etukulmasta ohi maalivahdin olkapään. Hyökkäysintoa uhkuen pojat jättivät puolustamisen avoimeksi ja seinäjokisille tarjoutui avopaikka kavennukseen. Mutta Kettereriäkin ketterämpi Jimmy sai raajojaan sen verran eteen, että pallo torjunnasta ohi maalin.

SPV/NJ II tuli toiseen erään sisukkaammin ja heti alkuun saikin luotua painetta Remix päätyyn. Mutta jälleen kerran Jimmy oli pallon tiellä Tuukan avustaessa. Parin minuutin pelin jälkeen Remix pääsi vastahyökkäykseen. Wäinö sai katkaistua syötön ja parilla sähäkällä juoksuaskeleella pääsi läpiajoon, laittoi maalivahdin pötkölleen ja pallon verkkoon. Vastustaja vastasi tähän ja avasi oman maalitilinsä, kun Remix ei saanut kunnolla purettua palloa maalilta. Vapaaksi jätetty pelaaja sai latoa pallon liki tyhjään maaliin. Pojat kuittasivat tämän kuitenkin heti, kun Mäki-Tuuri jälleen raatoi hyökkäyksen tukena. Syöttö maalin takaa tavoitti Einarin, joka laittoi ranteet lukkoon ja verkot heilumaan. Remix otti peliä yhä enemmän haltuun ja alkoi terästää syöttelyä. Tämän lopputuloksena Niko sivalsi Ronin syötöstä komean osuman.

Valmentajat vaativat vielä lisää pallollista hallintaa ja syöttörallia. Tätä pojat tarjosivatkin ainakin erän alkuun. Remix sai vapaalyönnin hyökkäysalueelta ja vastustaja lähti vaihtamaan pelaajia. Remix oli tässä kohtaa hereillä ja jatkoi nopeasti peliä. Konsta ja Arttu olivat kaksin maalivahtia vastaan, jonka jalkatorjunta vielä pelasti SPV/NJ:n. Syöttöruletti jauhoi kuitenkin pallon lopulta maaliin Ronin oivallisesta syötöstä ja Nikon maalatessa. Remixillä oli jälleen jäänyt hyökkäysmoodi päälle ja liian rohkea karvaus antoi tarvittavan tilan vastustajalle. Toisen onni on toisen epäonni. Pallo pomppi pahasti, eikä Jimmy saanut otetta siitä, kun vastustaja ohjasi pallon takakulmalta. Hetken kuluttua seurasi lisää, kun pakkien vaihtohetki osui väärälle hetkelle. Maalivahti heitti pitkän avauksen suoraan vapaana olleelle pelaajalle, joka harhautti Jimmyn kaventaen tilanteeksi 7-3. Kumpainenkin teki vielä yhden maalin. Ensin Niko hienolla harhautuksella pääsi karkuun ja tarjoili maalipaikan hyvin tilanteen seuranneelle Artulle. Viimeisellä minuutilla vastustajan keskikentän veto hieman muutti suuntaa pakin jaloista ja pallo löysi tiensä verkkoon. Lopputulos siis 8-4 tuotti Remixille voiton.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:27Laine WäinöViitanen Jimmy
2 - 012:15Haapaharju ViliMäki-Tuuri Arttu
3 - 012:32Mäenpää NikoMarttila Einari
4 - 020:06Laine WäinöEi syöttäjää
4 - 123:45Jesse VarisVertti Itämäki
5 - 124:27Marttila EinariMäki-Tuuri Arttu
6 - 125:41Mäenpää NikoMäenpää Roni
7 - 130:52Mäenpää NikoMäenpää Roni
7 - 233:00Ville PeltonenJoni Oosi
7 - 339:38Tuukka UusimäkiAleksi Ämmälä
8 - 342:56Haukilehto Arttu Mäenpää Niko
8 - 444:47 Joni OosiSamuli Pihlaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Viitanen Jimmy: 8 torjuntaa
Matias Pokela: 27 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja