B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - SPV 04 (3 - 4)

Aika: 2.2.2019
Paikka: Lapuan Urheilutalo
Sarja: C1-Pohjanmaa

Fbc Remix vs SPV04

Peli alkoi kutkuttavissa tunnelmissa, sillä SPV janosi Remixin päänahkaa ja nyt siihen oli oiva tilaisuus, koska pojat eivät olleet omillaan Lapuan liukkaalla parketilla. Ensimmäisellä vitosella joukkueet taistelivat hyvin tasaväkisesti. Remix oli hiukan vauhdikkaampi, mutta SPV hallitsi peliä enemmän syöttelyllään. Toinenkin vitonen väännettiin maltillisesti ja kumpikin tiedosti, että peli ei ratkea heti ensimmäisessä erässä. Remix sortui hätäisiin syöttöihin eikä pallo tahtonut pysyä lavassa. Näin SPV pääsi rokottamaan vastahyökkäyksestä ja avasi maalitilin. Laidasta viilettänyt vastustaja veti pienestä kulmasta maalia kohti. Aleksi yritti kopata sen käteen, mutta epäonneksi se kimposi maaliin. Seinäjokiset saivat tästä lisää potkua, kun taas yllätetty Remix alkoi puristaa mailasta. Erän loppua kohden mennessä SPV:n hyökkääjä pääsi laidalta irti puolustukselta ja tylytti viileän tarkalla vedolla heidät kahden maalin karkumatkalle.

Pelillisesti Remix omi toisen erän itselleen. SPV:lle ei tarjoutunut montaakaan paikkaa maalintekoon ja Aleksille merkattiin vain kaksi torjuntaa koko erään. Sisuuntunut Remix sai paremmin pelistä tuntumaa ja syöttö kulki jo paremmin. Hyökkäys alkoi murjoa palloa kohti SPV:n maalia ja Niko osui pariin otteeseen tolppaan samoin Konsta, joka oli läpiajosta tehdä avausosuman, mutta ajautui liian lähelle maalivahtia. Kavennus tuli lopulta, kun vahvistukset Vaasasta saivat oman myllyn käyntiin. Wäinö toimitti pallon kohti maalia, josta Riku ja Vili olivat jo ohjata reikäkuulan sisään. Vili taisteli kulmauksessa ja nopealla kiepautuksella irtosi vastustajastaan. Vili esitti parasta osaamistaan ja ylläri-pylläri-hämäys toimi tehokkaasti ja maalivahti ei odottanut sähäkkää vetoa, joka upposi verkkoon. Epäonni oli tänään kuitenkin Remixin kenttäpuoliskolla sillä aivan erän lopulla Erkkilä yritti avata omalle pelaajalle, mutta vastustaja ennätti maalinedustalle mailoineen väliin. Hankoselle ei juurikaan jäänyt mahdollisuuksia torjua nopeaa harhautusta seurannutta laukausta.

Kolmas erä kirjoitettiin liki samalla käsikirjoituksella. Remix paineisti hurjasti luoden tukuittain maalipaikkoja ja SPV hyökkäsi vastaiskuilla. Pitkään näytti siltä, että Remix kaivaa pelin tasoihin, mutta toisen onni on toisen epäonni. SPV pääsi jälleen vastaiskuun eikä Remix puolustus saanut kesytettyä pomppivaa palloa. oikeassa paikassa oikealla hetkellä ollut sinipaita sai tuikattua pallon pienestä raosta ohi Hankosen ja nyt oltiin jo kolmen maalin takaa-ajossa. Yrityksestä ei poikia voinut moittia, sillä laukauksia kyllä pystyttiin luomaan. Suurin osa vain viuhui ohi. Kovan rymistelyn tuoksinasta Konsta pääsi kiepauttamaan pallon yläkulmaan. Remix otti aikalisän ja tiivisti kentällisiä. Aikansa jauhettuaan se tuottikin tulosta. Hankonen avasi nopeasti Laurin laidasta juoksuun, joka upeasti harhautti parit vastustajat. Tällä välin Roni oli haistellut hyökkäystä ja odotteli kulmauksessa. Lauri käytti palloa kerran Ronilla ja latasi sielunsa kyllyydestä verkot heilumaan. Lopussa Remix haki tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta kello tikitti sitä ennen loppuun. Näin SPV04 sai haluamansa ja voitti pelin 3-4.