B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - SPV 04 (8 - 5)

Aika: 9.3.2019
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: C1-Lohko A


Remix vs SPV04 


Pojat eivät lähteneet juurikaan jarruttelemaan pitkän päivän ensimmäiseen otteluun, vaan aloittivat heti terävästi. Roni avasi nopeasti Nikolle, joka oli sännännyt laitaa pitkin karkuun. Pieni kaarros kulman kautta maalin taakse ja ovela syöttö pakin jaloista tavoitti luukulla odotelleen Arttu.H:n, joka paukautti suoraan syötöstä avausosuman. Remix jatkoi vauhdikkaasti ja sai pidettyä paineen vastustajan päädyssä. Erän kulminaatioksi, ehkä koko ottelunkin, muodostui tiukka tuomarilinja. Vastustajan vaihtopenkki ei ollut tuomarin antamasta jäähystä samaa mieltä ja ilmeisesti tätä ääneen kritisoi. Yhden huomautuksen jälkeen pilli soi ja jäähyllä istui kolme sinipaitaa. Näin Remix sai hyvän mahdollisuuden takoa maaleja. Ylivoimalla onnistuttiin vain kerran, kun viidellä kolmea vastaan pojat tekivät hienon osuman. Niko malttoi rauhassa odotella, kun Roni ja Vili vaihtoivat paikkaa. Vili hiipi puolustajan selustaan, jonne Nikon tarkka syöttö löysi tiensä ja verkko heilui. Seinäjokisilla oli muutamia paikkoja kaventaa Remixin huonoista ratkaisuista, mutta Hankonen osoitti paikkansa. Poikien peli rullasi hyvin ja pallo teki töitä. Syöttörallin päätteeksi Konsta tykitti yläkulmaan Nikon tarjoilusta. Kakkoskentän hyökkäyskolmikko antoi tyylikkään näytteen, miten palloa siirrellään, mutta avopaikasta Wäinö hieman horjahti ja pallo lensi maalin yli.

Toisessa erässä oli sitten Remixin vuoro olla alivoimalla. Ensin Matias sai jäähyn mailaan lyömisestä. Alivoima toimi tiiviisti ja pystyi peittämään vedot. Vaihtopelaajia ei merkattu riittävän hyvin ja laatikkoon hyppäsi liian monta pelaajaa ja tästä Remix nappasi toisen jäähyn. Pojat joutuivat kolmella taistelemaan 27s, mutta eivät pystyneet estämään laukausta, joka viuhui Hankosen kypärän kautta maaliin. Alivoima jatkui, mutta se pelattiin tyhjäksi. Hetkeä myöhemmin Remix pääsi ylivoimalle, mutta ei saanut kuin muutaman vedon aikaiseksi, joista maalia ei syntynyt. Jäähyn päätyttyä peli oli hieman sekaisin ja vastustaja käytti sen hyödyksi. Tarkka ja kova rannelaukaus napsahti takakulmaan ja peli oli kutkuttavasti yhden maalin erolla Remixille. Nopsajalkaiset Niko ja Konsta olivat päättäneet, että eihän tällainen peli vetele. Yhteistuumin he säntäsivät vastustajan kenttäpuoliskolle, että heilahti. Niko vippasi pallon puolustajan yli ja kiersi toiselta puolen ohi. Pieni siirto vieressä juosseelle Konstalle ja Remix oli jälleen kuskin paikalla. Sama kaksikko oli asialla hetkeä myöhemmin. Konsta asettautui antamaan vapaalyöntiä kulmaan. Niko tarvitsi vain pari nopeaa askelta ja terävä laukaus suoraan syötöstä napsahti riman alle.

Viimeisessä erässä pojat hieman torkahtivat. Pallon kanssa jäätiin omaan päähän ja vastustajan kova karvaus riisti pelivälineen. Vaarallisen pelaajan vartiointi jäi löysäksi ja pallo löytyi omasta maalista. Remix kuittasi tämän samantien. Antti katkaisi avauksen ja käytti palloa Jepellä. Juoksu jatkui vastustajan estelyistä huolimatta ja Antti kneppasi rystyllä pallon maaliin. Peli aaltoili tasaisesti päästä päähän ja vauhtia tuli roimasti lisää. Remix antoi SPV:lle vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan, kun pojat ottivat jälleen pari rangaistusta. Alivoima toimi tälläkin kertaa hienosti, eikä takaiskuja tullut. Ja kun ylivoimalla ei onnistuttu niin Remix ystävällisesti tarjosi vielä rankkarin. Mutta koska Hankonen torjui alivoimalla hyvin ja nappasi vielä rankun kypärällään, niin vastustajasta oli otettu niskalenkki. Samaan rytäkkään pojat heittivät muutaman vyörytyksen ja peli alkoi olla selvä. Niko toi vahvasti pallon laitaa pitkin ylös, käytti sitä kulmassa Konstalla ja viimeisteli tyylikkäästi. Heti perään aloituksen jälkeen Wäinö sai pallon lapaansa ja sivalsi sen alakulmaan. Valmentajat kehottivat poikia varmistamaan oma puolisko ja säästämään voimia jatkopeleihin. Siinä sattuikin sitten niin, että SPV laittoi jalat ja pallon liikkeelle. Parilla hienolla syöttökuviolla ja osumalla se kavensi tilanteen 8-5, jotka jäivät loppulukemiksi, vaikka SPV yritti vielä ilman maalivahtia hakea lisäosumia. 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:38Haukilehto Arttu Mäenpää Niko
0 - 0 (yliv.)05:30 (YV2)Haapaharju ViliMäenpää Niko
2 - 012:46Korpela KonstaMäenpää Niko
0 - 0 (yliv.)19:44 (YV2)Niilo NniemeläSanttu Ek
2 - 124:16Juho FInniläSanttu Ek
3 - 124:57Korpela KonstaMäenpää Niko
4 - 128:32Mäenpää NikoKorpela Konsta
4 - 231:59Juho FInniläSanteri Lahti
5 - 232:14Tuntematon pelaajaKlankki Jesper
6 - 243:05Mäenpää NikoKorpela Konsta
7 - 243:12Laine WäinöIkola Riku
7 - 343:34Leevi Manninen Jimi Mäntyniemi
7 - 444:33Leevi Manninen Jimi Mäntyniemi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:17Santtu 2 min
05:17Otto Mäki-Kojola2+10 min
17:49Tuntematon pelaaja2 min
19:17Ikola Riku2 min
21:46Juho Finnilä2 min
38:32Korpela Konsta2 min
39:58Mäki-Tuuri Arttu2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 17 torjuntaa
Aapo Ritaranta: 11 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
58Haapaharju Vili
Hyökkääjä
59Laine Wäinö
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
98Viitanen Jimmy
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja