B-pojat (03-04) Kausi 2020-21 - SB Vaasa klo 14 (3 - 6)

Aika: 17.11.2019
Paikka: OP-Arena, Mustasaari
Sarja: B-pojat Pohjanmaa, lohko1


FBC Remix vs. SB Vaasa


Erä I

Remixin asenne ottelun alussa vaikutti olevan kohdallaan ja pelaajien valmiustila tuntui hyvältä. Molemmat karvasivat maltillisesti ja paineistivat tilaisuuden tullen. Remix avasi maalinteon viiden minuutin kohdalla Ronin löytäessä hyvin Nikon kentän toiselta reunalta. Varma ja tyylikäs osuma lupasi hyvää. Omalla alueellaan Remix oli kuitenkin hieman kuin jarru päällä. Näin Vaasa pääsi prässäämään ja riistämään pelivälineen itselleen. Heidän pelinrakentelu toimi se verran paremmin, että kavennusosuma oli tosiasia. Vaikka Remix oli ryhmittynyt puolustusasemiin kohtuullisen hyvin, löysi vastustaja riittävän raon, josta puikata ja laittoi pallon maaliin.  Erän lopussa Vaasa napautti vielä toisen osuman ja otti johtopaikan itselleen.

Erä II

Toisessa erässä vaasalaiset karsivat ensin oksat pois. Remixin peli oli enemmän sähellystä, joka näkyi harkitsemattomina syöttöinä ja päättömänä rynnistelynä. Hyökkäysalueen puolustuksessakin pojat olivat hätäisiä, joten vastustaja pääsi kohtuullisen helposti ja nopeasti rakentamaan maalipaikkoja. Ja tulostakin tuli. Nopealla pallon liikuttelulla puolustus laitettiin karuselliin ja pallo löytyi maalista. Myöhemmin tuli lisää kuraa kengille, kun Remixin hyökkäys päätyi vetoon päin ensimmäistä puolustajaa, josta Vaasa pääsi jälleen nopeasti kääntämään pelin kulun toiseen päähän. Toisesta aallosta tullut hyökkääjä sai hieman onnekkaalla pompulla yllätettyä Hankosen. Näin Vaasa oli vankistanut johtoasemansa jo 1-4 tilanteeksi. Hieman ennen maalia Remix sai Jobin postia, kun Antin polvi petti ja puolustukseen jouduttiin tehdä vaihtoja. 

Erä III

Sitten olikin sen latvan vuoro. Remix yritti päästä vaasalaisten puolustusmuurin sekä mailaviidakon läpi. No arvata saattoi, ettei se onnistu ja omissa kolisi. Vastustajan veto yläriman alle oli tarkka ja komea osuma. Pojilla riitti yritystä, mutta vaasalaisten liike ja syöttöpeli oli tällä kertaa parempaa. Remix oli riisuttu aseista, kun Vaasa sai rangaistuslaukauksen. Peli oli 1-6 ja käytännössä pelattu. Pojat ottivat kuitenkin sen verran itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyivät, että Nikon ja Hermanin kumpaisenkin maalatessa, he kavensivat lopputulokseksi 3-6. Aika vain loppui kesken, eikä kirivaihde enää riittänyt.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 005:28Mäenpää NikoMäenpää Roni
1 - 110:17Lauri UusimäkiAnton Bystedt
1 - 214:20Lauri UusimäkiMax West
1 - 317:11Marius NiemiAnton Bystedt
1 - 427:13Isak LaukkonenEi syöttäjää
1 - 531:25Anton BystedtMax West
1 - 6 (rang.)39:14Melvin BystedtEi syöttäjää
2 - 643:24Kangas HermanMäenpää Niko
3 - 644:54Mäenpää NikoKangas Herman
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 14 torjuntaa
Jimmy Viitanen: 19 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
47Mäki-Reini Matias
Puolustaja
49Mäki-Reini Antti
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja