Sarja: D2-pojat-PD2-61-PM

D-pojat hurjassa vedossa Peräseinäjoella

Kauden aloitus Ritola-Hallissa osoitti, että D-juniorit ovat iskussa ja valmiita taistelemaan. Harjoituksissa hiotut kuviot toimivat ja kovan harjoittelut tuottama tulos näkyi poikien pelaamisessa.

FBC Remix - NJ Wolwes

Ensimmäinen ottelu nytkähti liikkeelle hivenen hermostuneesti. Kuten arvata saattoi, perhoset vilistelivät vatsassa ja jännityksestä valkoisina mailaa puristettiin melkoisesti. Pelin hallinta oli alusta alkaen selkeästi Remixillä ja pelituntuma saatiin nopeasti jokaiselle kentälliselle. Viiden minuutin pelin jälkeen Viljami hienon kuvion päätteeksi vapautti Nikon maalintekoon. Pienoisen uinahduksen vuoksi vihulaisen karkulainen tasoitti tilanteen. Juuso ja Arttu H. junailivat seuraavassa vaihdossa vastaukseksi Remixin jälleen johtoon. Erä jatkui Remixin painostuksella ja Hermannin hyvästä esityöstä Juho sai kunnian viedä joukkueen tauolle 3-1 johdossa.

Vaikka näytti alkuun siltä, että peli olisi selvää kauraa, niin toisen erän alku oli sähellystä ja levotonta. Pallo oli kuin kuuma kumiperuna, joka poukkoili milloin mihin. Näinpä oman pään sähellyksestä susilauma oli jälleen kintereillä. Ahdistuneisuus nostatti päätään, kunnes Artut Lidman-Haukilehto ja veljekset Niko-Roni vapauttivat tunnelmaa nopeilla osumillaan - vain 6s sisään. Taukojohto 5-2.

Kolmanteen erään Remix lisäsi vauhtia ja otti pelin tyylikkäästi haltuun. Erätauolla korostettiin rauhallisuutta ja hallittua pelinrakentelua, jota pojat lähtivät toteuttamaan. Tasaisen tappavaan tahtiin Remix nakutteli maaleja. Oivallinen näyte osaamisesta tarjoiltiin yleisölle, kun Tuukka rauhallisesti oman maalin takaa avasi pitkällä syötöllä Arttu H:lle laitaan. Arttu jatkoi suoraan keskellä olleelle Juholle, jonka viuhuva veto siivitti tilanteeksi 7-2. 30s. tästä Tuukka jälleen tarjoili loistavan syötön Juholle. Sähäkkä kääntölaukaus lisäsi yhden pisteen Remixin sarakkeeseen. Se tunnettu ylämummo hihkui, kun Einarin ranteesta saatiin lisää merkintöjä. Seuraava osuma tuli kuin pelikirjasta. Kulmaväännössä Juho oli päättänyt, että tästä tehdään nyt maali. Rystysyöttö maalin taakse Ronille ja sähäkkä spurtti maalinedustalle. Ronin haukansilmä äkkäsi Juhon elkeet ja nopeilla syötöillä pallo oli maalivahdin selän takana. Loppulukemat 11-2 läpiajosta teki Niko, joka taidokkaasti pomputti pallon maalivahdin yli. Naureskellen tuli vaihtopenkille todeten ensin hämänneensä mokea, kun pallo vetohetkellä pomppasi lavasta. Täysi pistepotti ja uusin eväin kohti päivän toista ottelua.

raportointi: Skimble