Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Fbc Remix Ry

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Teija Mikkilä

Rekisterin nimi: Pelaaja- ja toimihenkilörekisteri

FBC Remix (jäljempänä seura) käyttää Salibandyliiton Suomisporttirekisteriä jäsenrekisterin sekä lisenssitietojen ylläpitämiseen. Henkilöjäsenistä ko rekisteriin tallennetaan rekisteriselosteen mukaiset tiedot, mm. lisenssitiedot sekä tapahtumiin ja koulutuksin osallistumistiedot.

Pelaaja-, valmentaja- toimihenkilö- ja harrastelisenssin oston yhteydessä jokaisella henkilöllä on lain vaatimalla tavalla mahdollisuus tutustua Suomisporttirekisteriä koskevaan rekisteriselosteeseen, sekä halutessaan kieltää tietojensa käyttö kolmansien tahojen (= yhteistyökumppanit) tiedotukseen ja markkinointiin. Suomisporttirekisterin rekisteriselosteeseen voi tutustua tästä.

Seuralla on yhteyshenkilöistä, toimitsijakortillisista ja muista vastuuhenkilöistä erillinen toimihenkilörekisteri, jonne tallennetaan nimi, paikkakunta, tehtävä (toiminnanjohtaja, puheenjohtaja, sihteeri tmv.), puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Seura ylläpitää joukkuekohtaista listausta pelaajista julkisissa seuratiedoissa internetsivuilla. Tämä sisältää henkilön nimen, kuvan, syntymävuoden sekä pelaajatilastot.

Seura tallentaa allekirjoitetut pelaajasopimukset.

Jokaisen joukkueen johto ylläpitää joukkuekohtaisia tiedostojaan ko joukkueen sopimassa paikassa. Mikäli huomaat tai epäilet rekisterissä tietovuotoa, niin ota yhteys yllä mainittuun yhteyshenkilöön.

Mitä tietoja on:

Sporttirekisterissä: Nimi, Syntaika, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, lisenssinro, lisenssinmaksutiedot

Seuran toimihenkilörekisterissä: nimi, paikkakunta, tehtävä, puhelinnumero, sähköpostiosoite

Joukkuekohtaiset listat: nimi, kuva, syntymäaika, pelaajatilastot, osoite, paikkakunta, sähköpostiosoite