SPV Haastaja - D2-pojat (1 - 13)

Aika: 25.10.2015
Paikka: Ritola-halli
Sarja: D2-pojat-PD2-61-PM


SPV Haastaja - FBC Remix

Rennolla mielin ja Juuson vetämän alkulämmön kautta pojat lähtivät ottamaan mittaa SPV:stä. Oikeastaan pojat jatkoivat siitä, mihin ensimmäisessä pelissä lopettivat. Peliä oli pelattu 51s, kun Einari aloitti maalien tehtaillun. Valmennuskaksikko oli hyvinkin tyytyväinen otteisiin, sillä pojat laajalla rintamalla hyökäten musersivat vastustajan pelin. Kentälliset toimivat loistavasti ja kotijoukot katsomossa olivat haltioissaan poikien esityksistä. Erän puolivälin jälkeen Remix pääsi kokeilemaan ylivoiman tehokkuutta. Pallo pyöri hienosti ja syöttely näytti mallikkaalta. Maalin edustalle yksinään unohdetulla Hermanilla oli helppo työ ohjata Viljamin upea syöttö maaliin. Kaksikko Roni-Niko maalasivat kahdesti, Erkkilä-Herman niinikään kahdesti ja Juho-Hauki Jr kerran. Tauolle mentiin 7-0 lukemin.

Toisen erän alussa vastustaja suoritti vaihdon, kun Remix sai hyökkäyspäässä vapaalyönnin aivan maalin edustalta. Juho hieman hölmistyneenä tilanteessa ihmetteli; "Mihin ne nyt lähti?" Kiitokseksi asetti pallon pisteelle ja antoi lämärin puhua. Remix piti pelin hallussaan, eikä vastustaja kovinkaan montaa kertaa päässyt vierailemaan joukkueen kotiovella. Einarin, Nikon ja Juhon osumien jälkeen erä oli vanhentunut vajaan 8 ja puoli minuuttia, kun tilanne oli jo 11-0. Vastustaja oli nujerrettu,

mikä näkyi turhautumisena ja paikoitellen jo vaarallisenakin pelaamisena. Ajoittain tuntui, että nyt pelataan väärää lajia, sillä sen verran rajusti ajeltiin selkään ja kaksin käsin työnnettiin poikia laidan yli. Vaihtopenkillä tämän jälkeen esitettiin kysymys; "Pelataanko vielä vai lähdetäänkö kotiin?" Nämä pojat tykkäävät pelata, sehän oli selvä. Loppu oli siis hienostelua, joten pojat harjoittelivat viisikkopelaamista ja syöttökuvioita. Erän lopussa seinäjokiset olivat jo niin päästä pyörällä, etteivät oikein pysyneet laskuissa pelaajien määrässä kentällä. Lopun erää Remix pelasi ylivoimaa, mutta tällä kertaa tuloksettomasti.

Erätauolla päätettiin, että annetaan Hankoselle tyylikäs nollapeli ja viimeistellään peli 12 maalin eroon. Jonkinlainen oikosulku joukkueen aivoihin iski, kun maali tehtiin omaan päähän, sillä vastustaja päästettiin alivoimalla kuin lohdutukseksi rikkomaan kuparisen. Taisivat pojat vain haluta vielä tehdä lisää maaleja. Ensin Herman heilutti verkkoja Nikon syötöstä. Viimeisen naulan löi Viljami hienolla yksilösuorituksella läpiajon päätteeksi. Ajassa 34.57 peli keskeytettiin tulokseen 13-1. Alkusarjan pelit korkattiin näin upeasti kahdella voitolla ja maali-iloittelulla. Sarja jatkuu seuraavaksi kotiturnauksella. Tervetuloa kannustamaan!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:51Marttila EinariErkkilä Aleksi
0 - 202:31Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 307:10Kangas HermanErkkilä Aleksi
0 - 408:39Saari JuhoHaukilehto Arttu
0 - 5 (yliv.)11:31Kangas HermanNorolampi Viljami
0 - 612:17Erkkilä AleksiKangas Herman
0 - 714:24Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 816:18Saari JuhoEi syöttäjää
0 - 919:14Marttila EinariErkkilä Aleksi
0 - 1021:47Mäenpää NikoVieri Tuukka
0 - 1123:27Saari JuhoHaukilehto Arttu
1 - 11 (aliv.)30:42Kortesoja AaroLaihorinne Johannes
1 - 1232:02Kangas HermanMäenpää Niko
1 - 1334:57Norolampi ViljamiEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 8 torjuntaa
Yliaho Aapeli: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
14Katajamäki Miska
Hyökkääjä
18Lidman Arttu
Hyökkääjä
20Norolampi Viljami
Puolustaja
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
46Perttu Aapo
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja