Aika: 15.11.2015 15.00
Paikka: Isokyrö Liikuntahalli
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa

FBC Remix – SiSu

Etukäteisasetelma otteluun oli melko lailla selvä. Sisu ei ollut sarjassa voittanut vielä yhtään ottelua, kun Remix oli voittanut omansa aamuista tappiota lukuun ottamatta. Ottelun tavoitteeksi näin ollen asetettiinkin hyvä syöttöpeli ja oman pelin rakentaminen. Rauhalliseen tahtiin peliä kyllä tehtiinkin, mutta syöttöihin jäi paljon petrattavaa. Ajoittain peli tuntui jopa pysähtyvän, eikä kuvioista meinannut tulla mitään. Osuvasti katsomosta saatiinkin kommentti: ”Ilmeisesti toimivat liiketunnistimella”, kun kesken pelin valot yhtäkkiä sammuivat. Saatiin palloa toki maaliinkin. Ensimmäisessä erässä Niko maalasi kahdesti. Herman, Hankonen ja Lidman tekivät maalin mieheen. Lisäksi Viljami viimeisteli yhden osuman ylivoimalla hienon syöttelyn päätteeksi.  Joten Sisua vietiin puhtaasti 6-0 erätauolle.

Toisessa erässä Remix jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi. Ottelun hienoimmista osumista vastasivat ensin Juuso kuljettaen aina omalta puolustusalueelta asti kurvaillen pelaajien lomassa laidalta läpi ja terävästi laukoen takarautaan. Sitten Miska pääsi yksin karkumatkalle ja ujutti pallon nöyryyttävästi längistä sisään. Muita maalintekijöitä erässä olivat Niko, Hankonen ja Herman. Erkkilän debyytissä maalivahtina hänelle kertyi 11 torjuntaa, joten kovinkaan työllistetty Aleksi ei ollut. Ehkä tästä johtuen ja osin puolustuksen haahuilun seurauksena nollapeli rikkoontui ajassa 26.41. Toinen erä Remixille  11-1.

Kolmatta erää pelattiin vain vajaa kolme minuuttia, kun ottelu keskeytettiin 12 maalin eroon. Maaleista tällä kertaa vastasivat Aapo, joka Ronin hyvästä esityöstä sai namu passin ja helposti siirsi pallon maaliin. Viimeisen osuman sai kunniakseen tehdä joukkueen uusi kasvo Konsta, Viljamin tarjoillessa syötön. Pelin tiimellyksessä pojat itsekin totesivat, että onpa vaikea peli, kun on niin paljon aikaa miettiä mitä tekee ja vasatustaja on passiivinen. Loppulukemat siis 13-1 ja Remix tarrautui kiinni jatkopaikkaan.