Aika: 24.1.2016 10.00
Paikka: Isokyrö Liikuntahalli
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa

KihU – FBC Remix

Otteluun lähdettiin hieman muutetuin kentällisin, joka ottelun kuluessa näytti onnistuvan erinomaisesti. Remix aloitti ottelun heti terävästi ja loi useita paikkoja ensimmäisen minuutin aikana. Joka kentällinen painosti aggressiivisesti vastustajan puolustusta ja ajassa 1.12 Juhon hyvästä karvauksesta Konsta sai aukaista maalihanat. Toinen osuma seurasi pian, kun hienon syöttelyn päätteeksi Jeppe siirtää maalinedustalta pallon verkkoon. Koko erän Remix prässäsi aggressiivisesti ja puolusti todella kurinalaisesti pakottaen KihUn heittelemään roikkuja. Näistä tosin muutaman kavennusosuman myös saivat, kun Aleksi ei yksinkertaisesti vain nähnyt mistä pallo tulee. Mutta, kun paine kattilassa kasvaa, niin jostain se purkaantuu. Remixin vyörytys oli hurjaa eikä vastustaja mahtanut mitään. Kun Einari viimeisteli Juhon tolppalaukauksen, Mäki-Tuuri laukoi upeasti keskiviivalta ja Niko sivalsi 2s ennen taukovihellystä, niin Remix johti ottelua 5-2.

Toiseen erään Remix lisäsi kierroksia koneeseen ja jatkoi siitä mihin ensimmäisessä erässä jäi. Vastustaja murtui hyvin nopeasti kovan painostuksen alla ja kun syöttökuviot tänään toimi, niin jälki oli tuhoisaa. Ensin Herman tälläsi Haukilehdon syötöstä sydämensä kyllyydestä. Seuraavaksi maalivahti avasi suoraan Nikolle, joka kiitti ja laittoi verkot tötterölle. 10s tästä Juho näytti osaamistaan ja lisäsi johtoa hienolla yksilösuorituksella. Remix joutui tämän jälkeen alivoimalle, mutta uhrautuen teki vastustajan yritykset tehottomiksi. Purut onnistuivat mallikkaasti. Erän lopun Remix tyytyi hallitsemaan peliä ja kontrolloi tilanteet upeasti.

Kolmannessa erässä Remix jatkoi omaa peliään vahvasti ja itsevarmasti. Viisikko pysyi tiiviinä ja isompia virheitä ei tullut. Vaikka vastustaja sai muutaman maalin aikaiseksi, eivät pojat hätkähtäneet. Einari uurasti hyökkäysalueella ja riisti pallon vastustajalta vapauttaen Konstan maalintekoon. Seuraavaksi tupu-hupu-lupu näytti osaamistaan. Herman vei puolustajat hyvällä liikkeellä sivuun tehden Jepelle tilaa keskustaan. Hieno veto maskin takaa lisäsi lukemia jo 11-4. KihU sai vielä yhden maalin, sillä oman maalin edustalla hieman löysäiltiin. Ikään kuin kirsikaksi kakun päälle Juho sivalsi kauniisti kahden tolpan kautta pallon maaliin. Einari kärppänä vielä maaliviivalta varmisti, että siellä on ja pysyy. Kihniö hieman pyristeli lopussa, mutta Aleksi maalissa piti pintansa. Lopputulos 12-5

Jotain ottelusta kertoo se, että Erkkilälle torjuntoja kertyi 16, kun taas vastustajalle niitä tuli 39. Aleksin torjuntamäärään saattoi osin olla syynä sekin, että ennen ottelua pojat tekivät leikkimielisen kisan. Se kenellä on eniten mustelmia, on joukkueen kingi. Erätauoilla näitä hieman vertailtiinkin; ”katokaa, mulla on tossa ja tossa ja tossa mustelma”, ”oikeen pallonkuva reidessä, hehehe…”.  – pojat on poikia…