Aika: 24.1.2016 18.00
Paikka: Isokyrö Liikuntahalli
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa

FBC Remix – Nibacos 04

Remixin päivän fiilis jatkui hyvänä illan viimeisessä ottelussa. Heti alkuun aloitettiin terävästi ja Niko oli lähellä tehdä avausosuman. Maalivahti oli tässä vielä etevämpi jaloillaan estäen läpiajon. Seuraavassa hyökkäyksessä Niko jo tiesi moken metkut ja narutti tyylikkäästi pallon kainalon alta sisään. Tämän jälkeen alkoikin sitten melkoinen vuoristorata. Puolustus ei ollut tarkkana ja oman maalin vartiointi petti ja vastustaja teki nopeasti pari maalia. Herman toi Remixin nopealla keskialueen vedolla tasoihin. Ja seuraavassa hyökkäyksessä hyvän karvauksen ansioista Juho pääsi lataamaan myös keskiviivalta Remixin 3-2 johtoon. 10 min kohdalla pojilla meni jälleen vaihdon ajoitus pieleen ja tilanne tasan 3-3. Ilmeisesti vastapuoli otti pojista mallia vaihdon ajoituksessa, sillä Remix lähti tauolle johdossa Ronin aseteltua pallon pisteelle ja syöttäen yksinään maalilla olleelle Nikolle.

Toinen erä ei mennyt ihan niin loisteliaasti. Merkkaus peli ontuu ja vapaaksi unohdettu vastustaja hassuttaa Aleksin. Parin minuutin kuluttua tuli lisää lunta tupaan, kun löysän pelaamisen vuoksi keskelle tarjottiin liikaa tilaa kävellä sisään kuin kunniakujaa. Taitavasti pelaten hyökkäys armotta rokotti tilanteeksi 4-5. Löytyy sitä taitoa Remixiltäkin. Juhon kaltainen snaiperi ei paljon tilaa tarvinnut. Sähäkkä kääntölaukaus tasoitti puntit. Pelin tempo kuitenkin laski ja liike pysähtyi. Vastustajalla taasen sekä jalka että syöttö kulki, niin jälleen oltiin maalin perässä. Pojille ei peli maistunut, joten Nibacos04 nakutti vielä yhden osuman. Remix joutui takaa-ajajaksi viimeiseen erään.

Kolmanteen erään Remix tiivisti ketjuja, joka tuotti nopeasti tulosta. Pelin tempo parani ja parin maalin ero kurottiin kiinni. Ensin Aleksi maalista avasi nopeasti Saulille laitaan, joka viileästi sivalti pallon takakulmaan. Sama kentällinen jatkoi ja sai kovalla karvauksella riistettyä pallon Remixille. Juhon taidokas piruetti ja rannelaukaus etukulmaan tasoitti pelin. Pojilla oli hirmuinen into päästä pelaamaan, minkä vuoksi kentälle viipotti kuudes pelaaja. Alivoima kestettiin hyvin ja tasakentällisin Remix alkoi hallita peliä. Remix tarvitsi vain pari minuuttia neljän maalin tekemiseen. Juho väkisin rymisteli maalille uittaen pallon maaliin, Herman tuikkasi maalinedustahässäkän päätteksi Ronin syötöstä ja seuraavassa vaihdossa latasi viuhuvan vedon verkon perille. Samanlainen härdelli hetkeä aiemmin ja Konstan ranneveto puhui karusti. Tämän jälkeen Remix yritti jäädyttää peliä ja pitää johtonsa tiiviillä puolustamisella. Pari merkkausvirhettä kuitenkin aiheuttivat sen, että Aleksi sai kaivaa pallon selkänsä takaa, vaikka tilanteissa hyvin mukana olikin. Pallon mentävä reikä löytyi jalkojen välistä. Tämän lähemmäs vastustajaa ei enää päästetty ja päivän toinen voitto oli tosiasia lukemin 11-9.