NJ Dolphins - D2-pojat (5 - 3)

Aika: 6.2.2016 15.00
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa


NJ Dolphins - FBC Remix 

Nurmon kanssa on aina ollut hyviä vääntöjä ja niin nytkin. Tuttuun tyyliin Nurmo pyöritti peliä omalla puoliskollaan ja Remix puolusti tiiviisti. Tasaisesti peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla oli hyviä maalipaikkoja. Odottamatta Nurmon hyökkääjä sai yllätettyä Viljamin ja Hankosen. Jutilan oppien mukaan kaveri niittasi läheltä ja ylös pallon Aleksin maskin kautta maaliin. Loppua kohden Remix kuitenkin sisuuntui ja kovalla karvauksella sai kaivettua kavennusosuman. Hermannin esityöstä Einari sai tuulettaa jälleen tutulla tavallaan. Hieman ennen loppua oli synttärisankari Miskan vuoro pyssyttää. Ja ruuti oli kuivaa, kun Juho oivallisesti tarjosi hyvän vetopaikan. Muutenkin loistavia esityksiä pelissä näyttänyt Miska ei erehtynyt vaan johdatti Remixin erätauolle johdossa. 

Toisen erän Remix aloitti hyvällä painostuksella ja pääsi pian ylivoimalle. Tulivoimaa ja taitoa laitettiin kentällä. Mylly pyöri mallikkaasti, mutta osumaa vain ei saatu. Erää jatkettiin Remixin hienoisessa hallinnassa ja pojat pystyivät pitämään pelin kontrollissa. Tuomareiden laskutaito oli yhden käden sormissa, sillä pariinkin otteeseen vastustajalla viipelsi kuusi pelaajaa kentällä eikä näistä ollut minkäänlaisia seuraamuksia. Erän lopussa sitten sorruttiin vaihtovirheeseen tyhjentäen keskusta aivan täysin ja lahjoitettiin vastustajalle ilmainen tasoitus 2-2.  

Kolmas erä alkoi yhtä synkästi. Minuuttiakaan ei ollut ehtinyt kulua, kun puolustus uinahti ja vastustaja luikki karkuun ja hassutti Aleksin. Juho kuitenkin kuittasi tämän nopeasti seuraavassa vaihdossa kovalla rannevedollaan Konstan syöttäessä. Pian tämän jälkeen Konstan maila nousee liian korkealle ja Remix joutuu alivoimalle. Nurmon syöttely jauhoi sen verran tehokkaasti, ettei Remix kestänyt ja Nurmo siirtyi kahden maalin johtoon. Remix yritti painostaa hurjasti ja pääsi laukomaan paljon. Vedot vain tyssäsivät joko pelaajiin, maalivahtiin tai tolppiin. Kova rynnistys kostautui ja kaukoveto lattiaa nuollen meni kaikesta läpi. Lopussa Remix vielä yritti taistella kuudella viittä vastaan, mutta se ei tuottanut ratkaisua. Näin ollen Nurmo vei jälleen pidemmän korren lukemin 5-3. Kaikin puolin tasainen taisto oli, mutta pienet virheet nousivat ratkaiseviksi.  

Skimble

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:18VastustajaVastustaja
1 - 113:56Marttila EinariKangas Herman
1 - 214:42Katajamäki MiskaSaari Juho
2 - 227:05VastustajaVastustaja
3 - 230:39VastustajaVastustaja
3 - 331:28Saari JuhoKorpela Konsta
4 - 333:04VastustajaVastustaja
5 - 341:18VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Tuntematon pelaaja2 min
00:00Tuntematon pelaaja2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 18 torjuntaa
Laaksoharju Benjamin: 20 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Salli Otto
Puolustaja
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
14Katajamäki Miska
Hyökkääjä
16Ikola Riku
Hyökkääjä
18Lidman Arttu
Hyökkääjä
20Norolampi Viljami
Puolustaja
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
46Perttu Aapo
Hyökkääjä
48Keskitalo Sauli
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Luhtala Aarni
Hyökkääjä
-Ollikkala Lauri
Puolustaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja