D2-pojat - Kihniön Urheilijat (6 - 4)

Aika: 20.2.2016 10.00
Paikka: Ritola-halli
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa


FBC Remix – KihU

Valmentajat pääsivät heti ottelun alusta alkaen tuomariston silmätikuksi, kun joukkue saapui hivenen myöhässä kentälle. Ensimmäinen merkintä pöytäkirjaan ajassa 0.00 Remixin sarakkeeseen kahden minuutin jäähynä, syynä pelin viivyttäminen. Tästähän Kihniö kiitti ja löi pallon maaliin. Vaikka erän alku muutoin lähti pojilta kohtuullisesti käyntiin niin, jotenkin poikien aika tikitti pukuhuoneen kellon mukaan – viisi minuuttia perässä. Huonon alun vuoksi alettiin hätääntyä ja syötöt jäivät joko vajaiksi, olivat vaikeita tai muutoin heikkoja. Erä tilastollisesti oli tasainen, mutta Remix ei saanut pelistä oikein otetta.

Toinen erä alkoi yhtä murheellisesti kuin ensimmäinen. 26s. jälkeen pojat puolustivat löysästi ja hieno yllättävä veto pakin jaloista yläkulmaan lisäsi Kihun johtoa. Tasaista nousukuntoa osoittanut ja nytkin varmasti pelannut Viljami parin minuutin kuluttua toi tarvittavan kavennuksen upealla yksilösuorituksellaan kuljettaen omalta alueelta ja vetäen tarkasti yläkulmaan. Tämän jälkeen näytti, että peli vapautui ja peliesitys oli parempaa. Laukauksissa Remix oli vahvempi ja myllytys vastustajan maalilla oli vaarallista. Erän lopulla Remix sitten tuli tasoihin. Sekamelskan keskeltä ensin Konsta oli jo onnistua, mutta maalivahti sai jalan väliin. Väkisin Einari jatkotilanteesta riisti pallon ja kirjaimellisesti runnoi pallon verkkoon. Tilanne oli näin nollattu ja tasalukemista viimeiseen erään.

Remix hieman tiivisti peliään ja asetti kuumat pelaajat laittamaan vauhtia peliin. Hyvin tämä toimikin, joskin hieman onnekkaasti. Miskan keskialueen veto muutti vastustajan mailasta suuntaa ja maalivahti oli voimaton. Tässä vaiheessa vielä heräsi usko, että tämä peli voidaan voittaa. Paikkoja oli useita lisätä johtoa ja pariin otteeseen pallo kävi jo tolpassa ja pyöri viivalla asti, mutta perille asti se ei vain jaksanut. Tämän jälkeen viiden minuutin aikaero astui esiin. Tasaiseen tahtiin vyöryen ja tehokkaasti käyttäen paikkansa kihniöläiset tekivät maaleja hyödyntäen poikien nukahtelut. Oma hyökkäys valui hitaasti pyörryksissä olleen puolustuksen tueksi. Vielä kun syötöt joko annettiin suoraan tai kuljettaen vastustajalle, niin kukapa ei hyödyntäisi tilaisuutta. Alla oli liukas ja jäinen mäki, joten alaspäin mentiin ja kovaa. Pienen lohdun Remix sai, kun KihU otti jäähyn maasta pelaamisesta. Ylivoima tällä kertaa pyöri hyvin ja vetoja saatiin aikaiseksi. Lopulta Niko antoi hyvän syötön pakille viivaan, josta Tuukka sopivan korkuisella vedolla sivalsi pallon verkkoon ja avasi oman maalitilinsä. Aika vain kului loppuun, joten KihU selätti tällä kertaa Remixin.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Remix joukkuerangaistus2 min
00:00Pusa Lauri2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 11 torjuntaa
Kivioja Joonas: 29 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Salli Otto
Puolustaja
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
14Katajamäki Miska
Hyökkääjä
18Lidman Arttu
Hyökkääjä
20Norolampi Viljami
Puolustaja
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja