Nibacos 04 - D2-pojat (7 - 4)

Aika: 20.2.2016 12.00
Paikka: Ritola-halli
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa


Nibacos 04 – FBC Remix

Kokkolalaiset olivat lukeneet läksynsä paremmin ja olivat todella terävästi heti ottelun alusta alkaen liikkeellä ja otti isännän ottein pelin haltuunsa. Muutamia yksittäisiä hyökkäyksiä Remix sai luotua, mutta Nibacoksen syöttöpeli rullasi näyttävästi. Vielä kun he paremmalla jalalla juoksivat pojat nurin, ei taukolukemat 5-0 vastustajalle ollut mitenkään yllättävä. Ensimmäinen ottelu taisi painaa poikien mieltä, sillä joukkue oli totaalisen kipsissä. Oma organisoitu puolustaminen unohtui ja vastustaja päästettiin liian helpolla hyviin vetopaikoihin. Pelistä puuttui rauhallisuus pitää palloa ja rohkeus haastaa puolustusta.

Toiseen erään saatiin hieman palikoita kasattua ja pelillisesti pysyttiin paremmin kärryillä. Laukauksia saatiin enemmän (15), joskaan osumatarkkuus ei ollut kohdillaan (Nibacos torjunnat 1). Erän alkupuolella Hankonen rikkoi kuparisen Miskan esityöstä ja löi pallon maaliin vastustajan jalan kautta. Toinen erä oli enemmän Remixin kokonaisuudessaan ja taisteluhenki alkoi nostaa päätään. Hankonen iski toisen osuman erän loppupuolella maalinedustalta vapaalyönnin päätteeksi. Takaa-ajettavaa silti jäi kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä pojat hieman vielä petrasivat otteitaan ja pystyivät kovuudellaan vastaamaan Nibacoksen liikkeeseen ja syöttelyyn. Maalissa Erkkilällä ei tänään ollut paras päivä ja hieman helppo pallo ui jalkojen välistä sisään. Pallo ei muutenkaan oikein tarttunut, mutta onneksi puolustus tällä kertaa oli terävänä purkamassa irtopalloja. Pari kavennusosumaa pojat tehtailivat myöhemmin nopeasti. Ensin Miskan hyvästä heitosta maalinedustalle, Juho napautti sähäkällä kääntövedolla pallon verkkoon. Pian perään Roni teki hyvän esityön ja pohjusti Juholle toisen maalipaikan. Parin maalin perässä haettiin upporikasta ja rutiköyhää ottamalla Erkkilä pois maalilta. Tämä kuitenkin kostautui samaan virheeseen, jota koko ottelussa tehtiin. Eli joko kuljetettiin tai syötettiin suoraan vastustajalle. Keskialueen vapaalyönnin jälkeen palloa jäätiin hieromaan, joten vastustaja nappasi pallon ja vei sen tyhjään maaliin. Näin karvaiseva päivä tuli päätökseen lukemin 7-4. Viimeisistä otteluista ei panosta puutu sen verran tasaista on. Saas nähdä miten käy…

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Erkkilä Aleksi: 16 torjuntaa
Laakkonen Sampo: 13 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Salli Otto
Puolustaja
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
14Katajamäki Miska
Hyökkääjä
18Lidman Arttu
Hyökkääjä
20Norolampi Viljami
Puolustaja
28Mäenpää Roni
Hyökkääjä
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
54Saari Juho
Hyökkääjä
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja