D2-pojat - NJ Dolphins (3 - 3)

Aika: 13.3.2016 11.00
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa


FBC Remix – Nurmo Jymy Dolphins

Nurmo on ollut aina Remixille mieluinen ja tasavertainen vastus, niin nytkin. Ottelun tempo alusta oli todella rauhallinen ja Nurmo selkeästi lähti hakemaan hallintaotetta pelistä. Remix oli kuitenkin hyvin ajan tasalla ja pojat järkevästi sijoittuen pakottivat Nurmon pyörittelemään palloa oman maalin takana. Tämän vuoksi Nurmolla oli vaikeuksia avata peliään ja Remix pääsi katkoista ajoittain hyviin maalipaikkoihin. Poikien syöttely oli rauhallista ja tarkkaa. Peli oli rennon oloista ja sitä rakennettiin maltilla. Erän lopulla hieman alettiin pusertaa enemmän ja terävyys katosi. Avauserään ei maaleja.

Toisen erän alkuun Remix lähti vahvasti ja antoi pallon tehdä työn. Vajaa minuutti pelattuna, kun Nikon esityöstä Herman ja Einari pääsivät puolittain karkuun. Herman olisi itsekin voinut viimeistellä avausosuman, mutta herrasmiesmäisesti siirsi vielä sivuun, josta Einari sai paukutella pallon tyhjiin. Oppikirjamainen näyte poikien osaamisesta. Vaikka etukäteen Nurmon tehomies tiedettiin ja merkattiin, niin nro 99 ei paljon tilaa tarvinnut ja tasoitus oli tosiasia. Päättäväisesti Remix jatkoi omaa peliään ja seuraava maali tulikin pian. Sauli isokokoisena piti pallon maalin takana ja sai sen heitettyä maalinedustalle, missä Konsta puolikorkealla ohjauksella vippasi pallon kaaressa yli maalivahdin. Tästä Remix sai lisäbuustia ja hallitsi erää. Loppupuolella nähtiin sitten lisä osuma, kun Tuukka avasi laidan kautta Konstalle kulmaukseen. Suora kääntö kohti maalia, josta Einari nopealla ranteella täräytti yläkulmaan.  Viimeiseen erään lähdettiin Remixin johtaessa hienosti 3-1.

Nurmo tuli erän alkuun heti hurjasti ja sen verran merkkaus unohtui, että nro 99’ Niemistö pääsi jälleen vetämään vapaasti. Tämän jälkeen peliin tuli huomattavasti vauhtia lisää, joka avasi paikkoja molempiin päihin. Peli jatkui tasaisena Nurmon rynnistellessä ja Remixin hakiessa vahvistusta johdolle.  Muutama minuutti ennen loppua Remixillä oli vaihto kesken. Roikkupalloon ensimmäisenä terävästi hyökännyt nurmolainen huitaisi pesäpallotyyliin kumuran ja pomppu yllätti Hankosen. Nurmo oli näin tullut tasoihin. Molempien hakiessa vimmatusti voitto-osumaa aika kävi vääjäämättä kohti loppuaan. Osumia ei enempää tullut, joten pisteet jaettiin tasan. Hyvä ottelu pojilta ja pelillisesti tästä avautui aivan uusia ovia ja ulottuvuuksia, joita lähdetään kehittämään.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 15 torjuntaa
Laaksoharju Benjamin: 13 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Puolustaja
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
14Katajamäki Miska
Hyökkääjä
18Lidman Arttu
Hyökkääjä
20Norolampi Viljami
Puolustaja
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
48Keskitalo Sauli
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Maalivahti
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
73Kangas Herman
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja