Aika: 13.3.2016 14.00
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa

SB Vaasa Oranssi – FBC Remix

Vaikka Vaasa on ollut ylivoimainen tällä kaudella ja keskinäisissäkin otteluissa selvästi vienyt ottelut nimiinsä, niin nyt pojat pelillisesti eivät hirmuisesti olleet perässä. Tokikin loppulukemina 7-0 osoittaa, että toinen on ollut suvereeni. Erät kuitenkin olivat tasaisia ja Remix pystyi hyvin vastaamaan Vaasan syöttöpeliin. Kaksinkamppailuissa oltiin terävinä ja useimmiten remixiläinen poistui tilanteista pallon kanssa. Ensimmäisessä erässä alivoima kestettiin ja pahimmat vedot peitettiin hyvin tai Aleksi maalissa napsi pallot kiinni. Mutta, jos taitavan joukkueen kanssa antaa vähän siimaa, niin se käyttää tilaisuutensa. Näin avauserä 2-0 vaasalaisille.

Toisessa erässä oli Remixin vuoro pyörittää ylivoimaa, joka toimikin mallikkaasti. Syöttö kulki pelaajalta toiselle ja muutaman vaarallisen tilanteen pojat saivat väännettyä. Palloa ei vain saatu maaliin asti. Erä oli jälleen tasaista vääntöä suurimmaksi osaksi. Mutta kuten ensimmäisessä erässä niin tässäkin, pari uinahdusta ja merkkausvirhettä tekivät sen, että Vaasa sai pari maalia lisää tililleen.

Viimeisessä erässä Vaasa liikkui ripeämmin, kun taas Remix jässähti seisovilleen. Näin puolustus oli enemmänkin pujottelukeppeinä kuin estämässä hyökkäyksiä. Hankonen maalissa oli kuitenkin vertynyt hyvään iskuun ja teki muutamia loistavia torjuntoja. Pari kovaa ottelua kahdella kentällisellä otti veronsa ja Vaasa takoi kolme osumaa liikkuvalla ja tarkalla pelillään. Remixin ei onnistunut tehdä yhtään maalia, joten lopputulokseksi jäi 7-0.