Aika: 20.12.2015 14.00
Paikka:
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa

Nibacos – FBC Remix

Kurjan kelin takia alkulämmittelyt jäivät kokolailla tekemättä, kun sisällä ei ollut tilaa ja vesiloska ulkona ei houkutellut. No onneksi menomatka bussissa oli sen verran antoisa, joten pojat pääsivät hyvään tunnelmaan. Joukkue oli kuitenkin puolikuntoinen, sillä puolustus sai kolhun olkäpäähän ja hyökkäys kärsi nuhaisuudesta. Sen verran nämä olivat aiheuttaneet valmentajalle päänvaivaa, että tukka oli lyhentynyt melkoisesti.
Itse ottelu käynnistyi hyvin ja Remix sai pelistä nopeasti otteen. Edellisen viikonlopun kovista peleistä oli jotain oppeja otettu. Peli oli kontrolloitua ja pallo kulki mukavasti. Vastustajalta saatiin parhaat vetopaikat peitettyä ja vedot päätyivät joko pakkeihin tai Erkkilän torjuntoihin. Erän ainokaisen teki kuitenkin kotijoukkue, joka tarkalla vedolla yllätti Aleksin. Loppuerä oli tasaista ja molemmilla oli omat paikkansa. Vielä ei ollut hätää.
Toiseen erään Nibacos tuli terävämpänä ja otti vuorostaan enemmän peliä haltuun. Vaikka Remix jalalla oli huomattavasti nopeampi vastustajaansa, ei maaleja saatu aikaiseksi. Olikohan vihulainen ryökäle törkännyt tulisia mausteita poikien eväisiin, sillä liikehdintä kentällä oli kuin tuli olisi ollut persauksissa. Pallo vain tahtoi jäädä vauhdista. Vielä kun vastustaja avasi keskustaan hyvällä syöttelyllään liian vaarallisia vetopaikkoja, niin ketään ei yllättänyt, että toinen erä meni puhtaasti 3-0 kotijoukkueelle.

Viimeisessä erässä peliä yritettiin paikkailla ja kursia omia vahvuuksia kasaan. Ajassa 31.51 Herman rikkoi kuparisen ja väkisin runnoi maalinedustalta pallon maaliin. Tästä Remix sai hieman lisävirtaa ja peli tuntui käynnistyvän. Mutta edelleen pallo poltti poikain lavassa ja vedot suuntautuivat joko reilusti yli tai suoraan maalivahtia päin. Maalitykkimme kyllä totesi että; ” on häjy lattia, kun ei vedot oikein lähde”. No syitä oli monia. Oman pään purut jäivät torsoiksi ja osuivat enemmän vastustajan lapaan kuin omille pelaajille. Muutoinkin syötöt ja liikkuminen oli hätäistä. Molemmat maalasivat vielä kertaalleen, joten pisteet jäivät kotikentälle luvuin 5-2. Vastustaja oli tänään pari metriä meitä edellä.