Aika: 20.12.2015 16.00
Paikka: Kokkola Hollihaka
Sarja: D2- pojat Pohjanmaa

Nibacos 04 – FBC Remix

Myös E-poikien sarjaa tahkova Nibacos 04 osattiin odottaa hyvin syötteleväksi ja vaaralliseksi vastukseksi. Peli vanheni vain 22s, kun Remixin omat E-junnut juonivat avausosuman Ronin syöttäessä ja Jepen maalatessa. Neljän min jälkeen Niko lisäsi johtoa upealla vanhanaikaisella. Samaan tapaan kuin päivän toisessa ottelussa, peli alkoi hyvin ja vaikutti, että Remix vie ottelua mutta… Vastustaja teki pian kavennuksen vastustamattomalla vedolla. Erän lopulla Remixin ote alkoi lipsua ja nuoremmat kokkolalaiset tulivat hieman onnekkaalla osumalla ensin tasoihin ja seuraavassa vaihdossa jopa ohi. Kun oma peli takkusi ja kaverilla kulki, niin näin vain kävi. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin takaa-ajajina.

Vaikka valmentajat yrittivät rauhoitella omiaan ja antaa ohjeita miten peli otetaan takaisin Remixille, niin toinen erä alkoi yhtä sekavasti mihin ensimmäinen loppui. Purkupallot roiskittiin hätäisesti ja liikehdintä oli sinkoilua. Mailasta puristettiin taas kerran hieman liikaa. Ja niinpä vastustaja käytti sekamelskan hyväkseen ja Aleksin epäonneksi lirutti pallon jalan alta maaliin. Epätoivo hiipi vaihtopenkille – Näinkö tämä nyt taas menee? Puolivälin paikkeilla pelaajien silmäkulmiin alkoi syttyä paloa ja ilmeistä näki, että nyt saa riittää. Parissa minuutissa Niko nostatti joukkueen takaisin tasoihin parilla osumallaan. Ensin lämäten Hankosen vedon jälkeisen rebound- pallon sisään ja pian iskemällä tasoituksen Viljamin hyvästä esityöstä, viimeistellen näin hattutempun. Viimeiseen erään lähdettiin kutkuttavasti tasatilanteesta 4-4

Nyt Remixillä oli iso vaihde silmässä ja vauhti oli sen mukainen. Heti erän alkuun jälleen kaksikko Jeppe-Roni veivät pojat johtoon. Omassa päässä puolustus hieman löysäili ja päästi vastustajan takaisin iholle. Mutta tässä ottelussa hirmuisilla tehoilla toiminut kentällinen taituroi Remixin takaisin kuskin paikalle Nikon vapauttaessa Ronin maalintekoon. Tämän jälkeen pojat eivät enää antaneet tuumaakaan periksi vaan pyörittelivät kovalla liikkeellä vastustajan pyörryksiin. Puolessatoista minuutissa Remix takoi neljä osumaa verkkoon. Jeppe sai osumallaan myös hatun päähänsä ja seuraavaksi Juho teki kaksi maalia, joista jälkimmäisessä läpiajon päätteeksi kynäili pallon rystyltä verkon perille. Illan upein osuma nähtiin, kun loistavan turnauksen pelannut Viljami näytti osaamistaan ja kylmän viileästi aina oman maalin takaa asti taituroi itsensä ohi vastustajien. Valmentajakaksikko katseli ihastellen, että nyt tulee näyttävä kynämaali. Mitä vielä! Taiteililjasielu Viljami kiepautti pallon yhdellä kädellä itsensä takaa laidalta maalille viilettäneelle Konstalle, joka iski loppulukemat 5-10 taululle.
Makea voitto syyskaudelle! Paluumatka meni rattoisasti lauleskellen ja iloiten. Nyt päästetään pojat ansaitulle joulutauolle ja lähdetään uusin kujein uuteen vuoteen.