FBC Remix C2-pojat (2003) - Nibacos 04 (4 - 4)

Aika: 21.10.2017 12.00
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: PC2-61

FBC Remix vs. Nibacos04

Remix aloitti päivän ottelunsa Nibacos04 vastaan. Tiukka taisto oli tiedossa heti kärkeen, josta vauhtia ei puuttunut. Ensimmäinen viisi minuuttinen oli varsin tapahtumarikas. Nibacos aloitti maalinteon heti ensimmäisillä minuuteilla, koska Remix ei ollut puolustuspäässä valppaana. Pian perään seurasi toinen osuma, kun Nibacoksen puolustaja Kattilakosken veto tuli pahasta maskista, eikä Hankosella ollut mahdollisuuksia torjua sitä. Remix kuitenkin kuittasi tilanteen sen verran nopeasti, ettei kuuluttaja ehtinyt luetella maalintekijöitä loppuun. Niko ja Konsta pääsivät aloituksen jälkeen karkuun. Konsta tarjoili hienon syötön Nikolle, joka näpäytti rannarilla pallon maaliin. Seuraavaksi Juho osoitti oivallista pelinlukua ja tarkalla avauksella saattoi Einarin keskeltä läpi. Loistavan liikkeen ansioista Einari ui pakkien välistä nokatusten maalivahdin kanssa ja upotti pallon verkkoon. Hetken kuluttua Niko antoi nopean vaparin syöttämällä Laurille maalinedustalle. Maalivahti torjui Laurin terävän vedon, mutta ei saanut palloa. Näin maskissa ollut Erkkilä siirsi pallon viivan paremmalle puolelle vieden Remixin johtoon. Erään ei enempää tilastomerkintöjä tullut. Pallollisena Remix oli hivenen niskan päällä. Kummallakin oli muutamia hyviä paikkoja, mutta maalivahdit olivat pelissä hyvin mukana.

Toinen erä väännettiin tasaisesti, Remixin ollessa vielä hieman Nibacosta edellä. Valmennusjohdon mielestä oli ilahduttavaa nähdä, miten poikien peli oli kasvanut uuteen kuosiin. Pallollista rohkeutta ja varmuutta oli tullut lisää ja peliin oli tullut enemmän liikkuvuutta. Hyvien syöttelyiden päätteeksi päästiin loistaviin tilanteisiin, mutta maaliin palloa ei onnistuttu saamaan kuin vasta erä lopulla. Tuomarin pilli oli ennättänyt harmikseen vain soida virheen merkiksi, joten ei maalia.

Viimeisen erän Remix aloitti vahvasti. Pelikello pysäytettiin ajassa 30:39, kun Juho pitkällä avauksella syötti ristikulmaukseen viilettäneelle Konstalle. Konsta suojasi vahvasti palloa ja pyöräytti jälleen Nikon keskeltä vapaaksi. Tarkka laukaus kainalon alle ja Remix johti 4-2. Remix painoi hyvin päälle ja laukoi hanakasti. Pojat saivat luotua lähes identtisen kuvion 4-2 osuman kanssa, kun Konsta syötti tällä kertaa Einarille. Tolppa vain kilahti hirmuisen lämärin jälkeen. Mutta Nibacos on samantyylinen joukkue kuin Remix, se ei luovuta vaan tulee herhiläisen tavoin uudelleen ja uudelleen päälle. Kavennus tulikin hetken kuluttua pitkän vaihdon päätteeksi. Paha veto pakin jaloista yllätti Hankosen. Nibacos lisäsi liikettä ja paineisti hyvin, mutta Remix kesti ja sai loistavia paikkoja sinetöidä ottelu. Viimeistelyssä ei vain onnistuttu. Sen sijaan Nibacos erän viime minuuteilla sai oman etsikkoaikansa ja hyödynsi sen. Laidalta hieman vaarattomasta tilanteesta vastustaja vippasi pallon maalille, joka epäonneksemme meni Hankosen käden kautta maaliin. Remix rauhoitteli tilannetta ottamalla aikalisän. Loppu rymisteltiin tasaväkisesti, joten pisteet tasattiin 4-4 lukemin.