ISB - FBC Remix C2-pojat (2003) (3 - 9)

Aika: 21.10.2017 14.00
Paikka: Qmax Arena Nurmo
Sarja: PC2-61


ISB vs. FBC Remix


ISB: tä vastaan Remix ei ole montaakaan ottelua pelannut, joten peli alkoi hieman tunnustellen. Se toki tiedettiin sarjataulukosta, että ilmajokelaiset olivat selkeästi altavastaajina. Pojat itsekin ovat sanoneet, että on hankala pelata selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Nytkin alku oli hieman sähellystä, eikä syöttely tahtonut lähteä käyntiin. Muutamia paikkoja tuli, mutta viimeistely ei ollut kohdallaan. Kunnes erän puolivälissä Konsta päätti, että nyt loppuu räpellys todeten; ”Mennäänpäs tuosta puolustuksen läpi että heilahtaa…”. Hienon läpiajon päätteeksi pallo löytyi yläkulmasta. Heti seuraavassa vaihdossa Niko ja Lauri osoittivat hyvää yhteistyötä. Lauri teki laidalle hienosti syöttöpaikan ja haki avauksen puolustukselta jatkaen sen suoraan keskelle Nikolle. Lauri ampaisi juoksuun vastustajan selustaan, jonne Niko oivallisesti vippasi pallon vapauttaen Laurin maalintekoon. Tästä alkoi Remix mylly jauhaa. Poikien peli aukesi ja pallo liikkui hienosti. Kolmas osuma merkattiin Mäki-Tuurille, joka latasi Konstan poikkisyötöstä pallon maaliin. Juho lisäsi vielä Remixin johtoa tarkalla vedollaan keskialueelta Laurin toimiessa syöttäjänä.

Remix hallitsi selkeästi ottelua ja haki lisäosumia maltillisesti. Pelin tempo hieman putosi ja pojat sortuivat hieman näpräilyyn. Hallinnasta huolimatta vastustaja avasi oman maalitilinsä, kun Remix menetti pallon hyökkäysalueella ja vastustaja rymisteli väkisin puolustuksen pihdeistä irti ja nosti pallon maalin kattoon. Tämän jälkeen pojat lisäsivät vauhtia ja peliin tuli uutta säpinää. Remix tarjosi katsomolle viihdettä pariin otteeseen osoittamalla, miten tilanteet rakennetaan. Mäki-Tuuri, Erkkilä, Einari kolmikko totaalisesti puhkoi nopealla syöttökuviolla ISB:n puolustuksen. Einarin veto meni vain hieman takakulmasta ohi. Pian Hauki Jr teki hyvän karvauksen kulmauksessa ja sai syötettyä maalinedustalle olleelle Konstalle, joka vartioinnista huolimatta rusikoi pallon pömpeliin. Ilmajokiset kavensivat lukemia, kun vaparin päätteeksi pallo lähinnä heitettiin maalia kohti. Pomppiva pallo löysi tiensä kolmen pelaajan läpi ja lopulta Hankosen jalan yli. Erän lopulla Niko heitti muutaman taiturimaisen harhautuksen ja oli lähellä tehdä maalinkin.

Viimeisessä erässä Remix teki selväksi kuka peliä vie. Liike oli hyvää ja pallo kulki loistavasti. Nyt pojat nauttivat pelaamisesta. Syöttömylly jauhoi taukoamatta ja ISB:n maalivahdilla oli kova ilta tiedossa. Eikä aikaakaan, kun Niko vastustajan avustuksella taituroi nollakulmasta vapaalyönnillä pallon maaliin. Ilmajoki sai vielä yhden osuman hetkeä myöhemmin. Maalivahdin heitosta Remix puolustus ei saanut katkoa aikaiseksi vaan vastustajan hyökkääjä pääsi kynäilemään pallon kolmannen kerran verkkoon. Seuraavat kolme osumaa nakuteltiin tasaiseen tahtiin Ilmajoen päähän. Ensin asialla oli kolmikko Juho, Niko ja Roni. Loistavalle pelipäälle äitynyt Roni luki peliä kuin Aku Ankkaa liikkuen puolustuksesta keskialueelle vetopaikkaan. Juho ja Niko tekivät ensin esityön ja Roni sai tylyttää maalivahtia längistä. Seuraavaksi Lauri tarjoili Einarille rystyvipillä syötön ja sähäkkä laukaus painui verkkoon. Yksi illan upeista maaleista syntyi koko kentällisen Juho, Roni, Niko, Konsta ja Hauki Jr yhteistyönä. Palloa liikuteltiin pariin otteeseen puolustuksessa, josta se avattiin laidalle. Syöttöketju Hauki Jr-Juho-Niko-Juho-Niko pyöritti vastustajan pään pyörälle. Hauki Jr ampaisi maskimieheksi, jolloin Nikolle jäi keskusta avoimeksi. Pelimiehen elkein Niko kuitenkin näki Konstan toisella puolen kenttää odottamassa syöttöä ja valmiina lataamaan. Konstalla oli helppo työ heiluttaa verkkoa ja tyylitellä Remix 9-3 voittoon. Taisi olla oikein sovittu ja suunniteltu juttu – hienoa pojat!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 108:25Korpela KonstaEi syöttäjää
0 - 208:45Siltala LauriMäenpää Niko
0 - 311:52Mäki-Tuuri ArttuKorpela Konsta
0 - 413:34Saari JuhoSiltala Lauri
1 - 422:13Pihlajaniemi PyryEi syöttäjää
1 - 524:37Korpela KonstaHaukilehto Arttu
2 - 527:48Haapala RoopeTakala Miro
2 - 631:47Mäenpää NikoEi syöttäjää
3 - 633:26Hautaniemi JaakkoRauhala Matias
3 - 735:31Mäenpää RoniMäenpää Niko
3 - 837:46Marttila EinariSiltala Lauri
3 - 939:16Korpela KonstaMäenpää Niko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 8 torjuntaa
Rauhala Matias: 23 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja