FBC Remix C2-pojat (2003) - SPV 04 (6 - 1)

Aika: 4.11.2017 13.00
Paikka: Kälviän Vapaa-ajantalo
Sarja: PC2-61

FBC Remix vs. SPV04

Peliveljien nuorempien poikien kanssa Remix oli ennen sarjapelejä ottanut muutaman harjoitusottelun. Näissä oranssipaidat ovat olleet parempia, mutta vastusta on heistä ollut. Ensimmäinen erä osoittautui tiukaksi, eikä tilastomerkintöjä tullut juurikaan. Pelissä Remix oli hyvin mukana ja pallo kulki hyvin. Syötöt katkottiin hienosti ja puolustaessa mentiin rohkeasti ”iholle”, joten pahimmat vedot saatiin blokattua. Hyökkäyspäässä oli kyllä yritystä ja maalipaikkoja rakenneltiin maltillisesti. Vastustajan maalivahti oli kuitenkin valppaana ja poikien sihti vielä hieman hakusassa, joten maalia ei saatu. SPV taas onnistui omassa yrityksessään ja hyvästä peitosta huolimatta pääsi sivaltamaan pallon maaliin. Muutenkin sinivalkoiset olivat hekin hyvässä pelivireessä ja tekivät pelistä mukavan katsella.

Toisessa erässä ei juurikaan muutosta tullut. Remix otti pelistä enemmän otetta ja hallitsi paremmin tilanteita. Remix loi enemmän tilanteita ja paikkoja, mutta erästä kertoo olennaisen se, että maalivahdeille ei kertynyt juurikaan torjuntoja. Hivenen poikien elkeissä alkoi näkyä, että maalia ei millään saatu aikaiseksi, mutta valmentajat luottivat kasvatteihin ja pohtivat jo viimeiseen erään muutoksia kentällisiin. Nyt tarvittiin hieman lisää vauhtia sekä miehiin, että palloon.

Jos toisesta erästä puuttui tapahtumia, niin ehkä se johtui siitä, että niitä säästettiin viimeiseen erään. Nyt Remix lisäsi vauhtia kentällä, mikä näkyi heti peli-ilmeessä. Ensin Lauri sai iskeä tasoitusosuman Ronin vahvan esityön jälkeen. Pian perään Nikon lämäri viuhui Juuson hyvästä syötöstä. Rymistely jatkui vahvana ja Konsta sai 2min tahattomasta kampituksesta. SPV ei omalla ylivoimallaan saanut mitään aikaiseksi vaan joutui ottamaan 2min estämisestä. Niko ihmetteli, että väsykö iski, kun askel yhtäkkiä alkoi painaa. Mutta se johtuikin vain kyytiläisestä. Remix otti tässä kohden aikalisän ja teki taktiset muutokset kentällisiin, kun Konsta siirrettiin pakin paikalta takaisin hyökkäykseen. Ja heti tuli tulosta. Ylivoima toimi ja Niko antoi upean syötön takakulmalle, josta Konsta löi suoraan ilmasta pallon sisään. Poikien peli vapautui ja näytti varsin hienolta. Ja maalintekijöitä Remixillä piisasi. Riku, Erkkilä ja Einari ahersivat hyökkäyksessä ja tekivät hyvää työtä. Riku haki itsensä vapaaksi, minkä Einari huomasi syöttäen rystyllä poikkikentän. Riku oli varmasti katsonut edellisiltana legendaarista MM95 ottelua, sillä hirmuinen pyssy pamahti korkeasta polviasennosta ja verkko heilui. Seuraavassa vaihdossa Lauri viiletti laitaa pitkin ja jätti pallon Nikolle taakse. Niko tyylitteli toisen osumansa tolpan kautta sisään. Sitten tuli yllättävä jakso, jota harvemmin junioripeleissä nähdään. Ensin Juuso sai 2min väkivaltaisuudesta. SPV:n pyöritellessä ylivoimaa jonkin aikaa tuomari vihelsi jälleen pilliinsä. Nyt Mäki-Tuuri otti samasta syystä 2min. No lähti vastapuolen pukarikin istumaan kakkosta, joka hetkeä aiemmin oli pökännyt Arttua mailalla niskaan. Kolmella viittä vastaan Remix piti pintansa ja maltillisesti palloa halliten Niko ja Konsta kävivät vielä tyhjiin tekemässä loppulukemat 6-1.