SPV II - FBC Remix C2-pojat (2003) (0 - 12)

Aika: 4.11.2017 15.00
Paikka: Kälviän Vapaa-ajantalo
Sarja: PC2-61


SPV II vs. Remix


Etukäteen osattiin odottaa, ettei SPV:n II joukkue ollut kovinkaan vahva. Valmentajat kehottivat poikia nauttimaan pelaamisesta ja saamaan oma peli lyöntiin jatkoa ajatellen. Itsekin he totesivat, että nyt tehdään vain hienoja maaleja. Siinäpä se oikeastaan kiteytettynä sillä näin peli menikin. Erän alkuun seinäjokiset saivat koskea palloon vasta, kun maalivahti noukki sen ensimmäisen kerran verkosta. Mäenpään veljekset taikoivat aloitusosuman Nikon syöttäessä ja Ronin maalatessa. Sama kaksikko jonkin ajan kuluttua tekivät lähes identtisen osuman. Kolmas maali oli sekin komea, kun Niko veti SPV:n puolustuksen laidalle ja vapautti hyvällä syötöllä Mäki-Tuurin laukomaan. Maalivahti torjui sen, mutta irtopallossa ensimmäisenä ollut Konsta napautti pallon alakulmaan.

Toinen erä jatkui Remixin hallinnassa ja poikien peli näytti varsin mallikkaalta. Vaikkakaan maaleja erässä ei hirmuisesti tahkottu, niin paikkoja kyllä oli. Syöttöpeli kulki ja vetoja saatiin runsaasti. Jokseenkin näytti, että pojat halusivat vain pedata toisilleen tyhjää maalia. Ja mikäs siinä maalatessa tuumi Elias, kun Erkkilä antoi unelmapassin maalin takaa. Ypöyksin maalinedustalta Elias sai laukoa verkot tötterölle. Seuraava osuma oli sitten taas tuttua Kuivila –kuviota. Roni syötti Nikolle laitaan ja hidastetulla vartaloharhautuksella Niko pääsi keskialueelle ja Remixin viides maali oli syntynyt.

Kolmannessa erässä Remix päätti sitten laittaa isompaa silmään ja mennä menojaan. Tehtailun aloitti Konsta upealla yksilösuorituksellaan. Nopea harhautus ja juoksu maalinedustalle antoi Konstalle riittävän tilan ujuttaa pallo rystyllä ohi maalivahdin. Jatkossa Remix myllytti todenteolla ja useaan kertaan lisäosumat olivat todella lähellä. Lauri kilautteli jo tolppaa ja jatkotilanteesta Mäki-Tuuri pääsi jälleen tykittämään, mutta moke sai torjuttua pallon eteensä. Niko seurasi tilanteen loistavasti ja ilmasta pienellä ohjurilla tylytti pallon längistä sisään. Jatkoa seurasi, kun Roni ja Einari upeasti syötellen loivat vetopaikan. Jälleen maalivahti ensin torjui ja jatkotilanteesta Jeppe löi irtopallon maaliin. Remix pääsi myöhemmin kokeilemaan ylivoimaansa, joka toimi hienosti. Monta hyvää vetoa saatiin rakennettua. Hieman ennen jäähyn loppumista Einari antoi laidan kautta syötön Ronille. Niko teki loistavan maskin maalivahdille ja Ronin tarkka laukaus viuhui vastustamattomasti takakulmaan. Pian oli hyvin toisensa löytäneen kaksikon vuoro lisätä tilastoja. Mäki-Tuuri ja Niko liikkuivat hyvin ja syötöt osuivat kohdilleen. Arttu jätti Nikolle pallon keskelle ja Nikon tulinen veto paukkui tolpan ja maalivahdin kautta sisään. Edes Juuson ottama kaksi minuuttinen ei Remixin vauhtia hidastanut. Erän lopussa veljesduo teki pari komeaa maalia muun joukkueen antaessa tukea. Ensimmäisessä Roni hyvällä rytminvaihdolla ja vahvalla ylöstuonnilla jätti vastustajan taakseen. Tarkka silmä seurasi veljen liikkeen maalille ja nappisyöttö pakin jaloista Nikolle, joka laittoi pallon tyhjiin. Eikä siinä vielä kaikki. Nikon ja Einarin syötellessä maalin takana Roni hiipi maalivahdin eteen. Niko antoi nopean syötön ja Roni vippasi pallon maalin kattoon kellon pysähtyessä aikaan 44.59. Jälleen Ronilta kellon tarkkaa työtä.

https://www.youtube.com/watch?v=68Z-xx4rt5c

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:36Mäenpää RoniMäenpää Niko
0 - 207:04Mäenpää RoniMäenpää Niko
0 - 307:29Korpela KonstaMäki-Tuuri Arttu
0 - 426:37Tuntematon pelaajaErkkilä Aleksi
0 - 528:46Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 630:50Korpela KonstaEi syöttäjää
0 - 736:33Mäenpää NikoMäki-Tuuri Arttu
0 - 837:10Klankki JesperMäenpää Roni
0 - 942:32Mäenpää RoniMarttila Einari
0 - 1043:10Mäenpää NikoMäki-Tuuri Arttu
0 - 1144:34Mäenpää NikoMäenpää Roni
0 - 1244:59Mäenpää RoniMäenpää Niko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
41:03Ritari Leevi2 min
43:49Mäki-Saari Juuso2 min
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 9 torjuntaa
Rauma Niilo: 26 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja