FBC Remix C2-pojat (2003) - Nibacos 04 (4 - 4)

Aika: 3.12.2017 14.00
Paikka: Kälviän Vapaa-ajantalo
Sarja: PC2-YJS


FBC Remix vs. Nibacos04


Ottelu alkoi molemmilta joukkueilta sähäkästi ja vauhtia oli päällä. Kumpainenkin loi hyviä tilanteita nopeasti ja pääsivät heti kokeilemaan maalivahtien refleksejä. Ensimmäinen osuma merkattiin vastustajalle, joka sai vaparin keskialueelta. Laukaisija ei jättänyt mitään arvailujen varaan vaan upotti tarkasti sihdaten pallon alakulmaan. Remixillä oli muutama paikka tasoittaa peli, mutta viimeistely ontui. Tasaisesti peliä väännettiin molemmissa päissä vuorotahtiin. Erän lopulla huonon avaussyötön jälkeen vastustaja sai vapaasti laukoa sillä seurauksella, että pallo löytyi toistamiseen Hankosen selän takaa. Pojat eivät kuitenkaan säikähtäneet vaan pian perään maalinedustan sekamelskasta Jeppe runnoi pallon väkisin maaliin Einarin ja Erkkilän säestäessä. Tauolle näin 1-2 lukemin.

Toisessa erässä jatkettiin vauhdikkaasti ainakin aluksi. Remix ehkä hivenen liian hanakasti lähti hakemaan kavennusta, joka avasi hyvin syöttelevälle Nibacokselle paikkoja. Vielä kun oman alueen puolustamisessa ei oltu ihan niin terävänä kuin olisi pitänyt, alkoi peli olla nihkeää. Vauhti hiipui ja hyökkäysten rakentelu jäi yksittäisiksi läpijuoksuiksi. Tosin tällaisesta saatiin kavennus aikaiseksi, kun Niko syötti Konstan vauhtiin. Kuin taitoluistelija Konsta pyörähteli ympyröitä ja sai sivallettua pallon verkkoon. Erän loppua kohden pojat saivat enemmän pelistä otetta kun vauhtia jälleen löytyi. Enempää maaleja ei kuitenkaan saatu.

Kolmas erä tarjosi sitten taas lisää vauhtia ja selvästi näki, että kumpikin joukkue lähti aktiivisesti hakemaan voittoa. Näin ollen tilanteita syntyi molemmissa päissä tiuhaan tahtiin, kun puolustus käännettiin nopeaan vastahyökkäykseen. Lyhyen suvantovaiheen jälkeen NIbacos pääsi toteuttamaan syöttöpeliään. Hieman väsyneellä jalalla liikkeellä ollut Remix ei saanut estettyä keskialueen vetoa riittävän hyvin ja maskista tullut veto yllätti Hankosen. Pari minuuttia tästä oli kulunut, kun Konsta oli päästä Hankosen avauksesta karkuun. Puolustus sai sen kuitenkin blokattua ja pallo pomppi Nikolle. Nikon terävä kääntölaukaus kilahti tolppaan ja jatkotilanteessa Konsta väänsi vahvasti ja täräytti pallon pömpeliin. Seuraavassa vaihdossa Nibacos sai laidalta riittävän tilan ja meni jälleen johtoon pahan vedon siivittämänä. Remix lähti raivoisasti hakemaan tasoitusta ja saikin loistavia tilanteita. Vastahyökkäyksissä Nibacos oli todella vaarallinen, mutta Hankonen Remix maalilla teki muutamat game saverit. Valmentajat ottivat tässä kohdin aikalisän ja saivat pojat taistelemaan. Hyvän pyörityksen jälkeen Niko sai syötettyä Ronille, joka pääsi tuulettamaan vetoaan. Sähäkkä laukaus toi pelin tasoihin ja päätti ottelun tasatulokseen 4-4.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 104:43Koivusaari NikoHonkaniemi Mska
0 - 213:51Seppänen EemeliKivineva Jere
1 - 214:22Klankki JesperEi syöttäjää
2 - 219:34Korpela KonstaMäenpää Niko
2 - 337:51Ylikorpi ViliSeppänen Eemeli
3 - 339:59Korpela KonstaEi syöttäjää
3 - 440:11Kivineva JereKattilakoski Ida
4 - 443:54Mäenpää RoniMäenpää Niko
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hankonen Aleksi : 0 torjuntaa
Laakkonen Sampo: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mäki-Tuuri Arttu
Hyökkääjä
10Mäki-Saari Juuso
Puolustaja
16Ikola Riku
Hyökkääjä
28Mäenpää Roni
Puolustaja
29Klankki Jesper
Hyökkääjä
32Haukilehto Arttu
Hyökkääjä
37Vieri Tuukka
Puolustaja
43Siltala Lauri
Hyökkääjä
53Erkkilä Aleksi
Hyökkääjä
54Saari Juho
Puolustaja
56Korpela Konsta
Hyökkääjä
57Marttila Einari
Hyökkääjä
87Mäenpää Niko
Hyökkääjä
88Hankonen Aleksi
Maalivahti
-Hankonen Johanna
Joukkueenjohtaja
-Haukilehto Petri
Valmentaja
-Vieri Kimmo
Valmentaja